Inamicul oltenilor, delegat la Universitatea Craiova – Dinamo. „Centralul” era desființat de Sorin Cârțu. „O luăm razna! Ai venit să plătești niște datorii?”

2 săptămâni in urmă 15

CCA a decis ca la meciul Universitatea Craiova – Dinamo să fie delegat inamicul numărul unu al oltenilor.

Universitatea Craiova – Dinamo se joacă luni, 27 septembrie, ora 21.00, pe stadionul „Ion Oblemenco”, în etapa a 10-a din Liga 1, sezonul 2021 – 2022, iar oltenii au emoții.

Comisia Centrală a Arbitrilor l-a delegat pe Cătălin Popa (Pitești) la derby-ul Universitatea Craiova – Dinamo care este programat luni, ora 21.00, Live Video Online pe www.prosport.ro.

Cătălin Popa, delegat la Universitatea Craiova – Dinamo

Cătălin Popa (39 de ani) este la prima delegare importantă din sezonul 2021 – 2022, iar „centralul” din Pitești va fi ajutat de asistenții Mircea Orbuleț și Marius Cristian Marchidanu.

Vestea că arbitrul Cătălin Popa a fost delegat la derby-ul etapei a 10-a din Liga 1 nu este pe placul oltenilor. „Centralul” din Pitești a fost aspru criticat de către Sorin Cârțu, președintele formației din Craiova, după meciul pierdut de olteni pe teren propriu cu Chindia Târgoviște în etapa a 10-a din sezonul 2020 – 2021.

„O luăm razna! Cum să dai așa penalty? La Mediaș a fost un penalty inexistent, ți-e frică să nu avantajezi Craiova? Nu se poate așa ceva. Ai venit să plătești niște datorii?Începeți să greșiți contra noastră? Noi suntem cobai?”, spunea Sorin Cârțu după meciul pierdut de Universitatea Craiova cu Chindia Târgovște, scor 0-1, în noiembrie 2020.

FCSB, scrisoare către CCA împotriva lui Cătălin Popa

Universitatea Craiova nu este singura echipă din Liga 1 care l-a contestat pe Cătălin Popa. Numele goalkeeperului din Pitești a intrat în dizgrația lui Gigi Becali, cel care a și trimis o scrisoare către Comisia Centrală a Arbitrilor în care a solicitat ca la meciurile vicecampioanei României să nu mai fie delegat nici el, nici Istvan Kovacs.

The post Inamicul oltenilor, delegat la Universitatea Craiova – Dinamo. „Centralul” era desființat de Sorin Cârțu. „O luăm razna! Ai venit să plătești niște datorii?” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă