ÎN SCURT TIMP | Klaus Iohannis, declarații de presă după o ședință cu Niculae Ciucă, Nelu Tătaru și Raed Arafat

2 luni in urmă 1


Klaus Iohannis va face declarații de presă după ședința de la Palatul Cotroceni, la care au participat premierul interimar Nicolae Ciucă, ministrul sănătăţii, Nelu Tătaru, şi şeful DSU, Raed Arafat, pe tema gestionării epidemiei de COVID-19 şi a campaniei de vaccinare.


UPDATE: 16:00: „Președintele României, domnul Klaus Iohannis, va susține marți, 8 decembrie a.c., ora 16:10, la Palatul Cotroceni, o declarație de presă”, a transmis Administrația Prezidențială


România a înregistrat astăzi 7.439 de cazuri noi de infectare, după efectuarea a 29.400 de teste. Totodată, astăzi a fost înregistrat un număr fără precedent de decese, respectiv 213, cel mai ridicat bilanț zilnic privind decesele cauzate de COVID-19. În acest moment, la terapie intensivă 1.276 de pacienți.


Ședința de la Palatul Cotroceni are ca principală temă de discuție gestionarea epidemiei COVID-19, dar și a campaniei de vaccinare.


Ședință la Palatul Cotroceni sursa foto: Administrația Prezidențială Ședință la Palatul Cotroceni sursa foto: Administrația Prezidențială Ședință la Palatul Cotroceni sursa foto: Administrația Prezidențială

La ședință participă premierul interimar Nicolae Ciucă, ministrul sănătății, Nelu Tătaru, și șeful DSU, Raed Arafat.


Potrivit unor estimări, Agenția Europeană a Medicamentului urmează să autorizeze un vaccin până la finalul anului, ceea ce înseamnă la începutul anului viitor poate începe campania de vaccinare anti-COVID.


Marea Britanie a început astăzi să vaccineze oamenii împotriva COVID, devenind prima țară occidentală care a dat start campaniei de vaccinare în masă împotriva acestui virus.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă