”În România mi-am schimbat perspectiva”. De Zerbi, antrenorul surprizei din Serie A, și-a amintit de experiența din Liga 1

3 luni in urmă 37

Liga 1: Chindia - Sepsi, luni, 18:00, Digi Sport 1

Liga 1: Gaz Metan - FCSB, luni, 21:00, Digi Sport 1

Fost jucător și campion al României cu CFR Cluj, De Zerbi a dezvăluit că experiența din Liga 1 l-a convins să urmeze calea antrenoratului.

Roberto De Zerbi: ”Acolo m-am gândit că ar putea fi drumul meu”

„În România mi-am schimbat perspectiva, pentru că erau jucători din toată lumea, cu o perspectivă fotbalistică complet diferită de a noastră, atât în metodologia de antrenament, cât şi în tactică. Acolo m-am gândit că ar putea fi antrenoratul drumul meu.

Apoi, ca antrenor, adevărata Barcelona, cu Xavi, Iniesta şi Dani Alves, când am văzut-o a fost o încântare”, a spus De Zerbi, potrivit DAZN.

De Zerbi, fost jucător la Napoli, a jucat timp de două sezoane la CFR Cluj, unde a cucerit două titluri de campion și o Cupă a României.

În 2013, după o scurtă experiență la Trento, fostul mijlocaș s-a retras și a început cariera de antrenor. Darfo Boario, Foggia, Palermo și Benevento au fost cluburile pe care De Zerbi le-a pregătit până să o preia pe Sassuolo, în 2018.

Etichete: cfr cluj , sassuolo , roberto de zerbi
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă