În plin proces de divorț, Anamaria Prodan a vorbit despre calitățile de antrenor ale lui Reghecampf

3 săptămâni in urmă 16

  • Liga 1: Chindia - Gaz Metan, vineri, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Argeș - FC Botoșani, vineri, 20:30, Digi Sport 1

După ce Reghecampf a depus actele de divorț, Anamaria Prodan ”l-a făcut cu ou și cu oțet” pe omul cu care este căsătorită de 13 ani. Cu toate acestea, deși s-a vorbit că tehnicianul din Bănie ar urma să rupă contractul de impresariat cu soția sa și să semneze cu firma fraților Becali, cei doi păstrează încă o relație profesională, iar agentul își elogiază ”clientul”.

”Laurențiu Reghecampf este cel mai bun antrenor din România!” Anamaria Prodan crede că Universitatea Craiova are șanse mari de a cucerit titlul cu ”Reghe” pe bancă

Anamaria Prodan susține în continuare, la fel cum a făcut-o pe parcursul ultimilor ani, că Laurențiu Reghecampf este cel mai bun antrenor din România și că se poate bate cu șanse reale pentru titlul de campion în Liga 1, la cârma Universității Craiova.

Am spus întotdeauna că Laurențiu Reghecampf este cel mai bun antrenor pe care îl are România. De departe! Are șanse foarte mari să câștige titlul!”, a declarat Anamaria Prodan.

  • 2 titluri de campion al României are Reghecampf în palmares ca antrenor, ambele cucerite cu FCSB.
  • 8 puncte le desparte pe Universitatea Craiova și CFR Cluj, liderul Ligii 1, după 14 runde.

Anamaria Prodan a anunțat că este dispusă să îi fie în continuare agent lui Laurențiu Reghecampf și a promis că, dacă antrenorul va accepta, va fi ”100% implicată”, în ciuda problemelor din viața personală.

Mă implic 100%. Cariera lui Laurențiu, cu mine sau fără mine, trebuie să fie perfectă. Asta depinde numai de el. Dacă își va dori să continue cu mine, este ok, va fi la fel de frumoasă... dacă și viața lui personală va fi frumoasă.

Dacă nu, își va alege, probabil, un alt agent, care va încerca să-i găsească contracte. Eu îmi doresc foarte tare ca el să aibă o viață personală perfectă, căci numai așa poate găsi contracte. Altfel, este foarte greu”, a declarat Anamaria Prodan, pentru ProTV în urmă cu câteva zile.

VIDEO Anamaria Prodan, despre calitățile de antrenor ale lui Laurențiu Reghecampf

Etichete: laurentiu reghecampf , anamaria prodan , antrenor laurentiu reghecampf , reghecampf cel mai bun antrenor , titlu laurentiu reghecampf
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă