În Londra, o atracție turistică de 8 milioane de dolari, se închide la mai puțin de 6 luni! Care este motivul

2 săptămâni in urmă 19

 profimedia Atractia turistica Londra FOTO: profimedia

Marble Arch Mound, noua atracție turistică din Londra, care a costat 6 milioane de lire sterline (aproximativ 8,15 milioane de dolari), se închide definitiv duminică, 9 ianuarie, la jumătate de an de la inaugurare, fiind considerată o dezamăgire majoră, relatează CNN. 

DUMINICĂ, 09 IANUARIE 2022, 14:42

SURSĂ: realitatea.net AUTOR: Alexandru Buzica

Dealul artificial situat la intersecția dintre Hyde Park și Oxford Street promitea o verdeață luxuriantă, priveliști unice și o „expoziție de lumină” în interior.

A fost gândit de Westminster Council, organismul care l-a supervizat, ca parte a unui viitor „mai inteligent și mai verde” pentru oraș.

Dar când s-a deschis, vizitatorii au fost șocați să descopere că elementele atracției turistice erau în mod clar neterminate.

Schelele folosite la construcția structurii erau încă vizibile, iar verdeața promisă lipsea aproape cu desăvârșire, așa cum arătau numeroase fotografii de pe rețelele de socializare.

De altfel, Marble Arch Mound s-a mai închis o dată, temporar, în luna august a anului trecut, după ce plantele și iarba au început să se usuce pe structura înconjurată de schele, potrivit BBC News. 

Priveliștea din vârful movilei cu 130 de trepte a fost descrisă ca fiind dezamăgitoare, mult sub nivelul așteptărilor. Marble Arch Mound a fost catalogată drept „monstruozitate” și „rușine” pe rețelele de socializare, ajungând rapid subiect de ridiculizare și de batjocură, în timp ce New York Times titra: „Londonezilor li s-a promis un deal cu priveliște. Au primit o grămadă de schele”. 

Taxa de intrare, inițial cuprinsă între 4,5 și 8 lire sterline, a fost micșorată după redeschiderea din august. 

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă