În culisele X Factor, cu Ilona Brezoianu. Actrița dezvăluie secretele show-ului muzical: "E unul dintre proiectele mele preferate"

1 lună in urmă 49

În timp ce Ștefan Bănică, Loredana, Delia și Florin Ristei vor căuta factorul X în cel de-al zecelea sezon, la Antena 1, cei de acasă vor intra în culisele emisiunii cu ajutorul actriței Ilona Brezoianu! Pentru al doilea an consecutiv, seria de episoade eXtra Factor o prezintă pe Ilona Brezoianu în culisele show-ului X Factor.

Cunoscută pentru rolurile sale de teatru și film sau după ce i-a dat emoții lui Mihai Bendeac într-un roast acid la iUmor, actrița Ilona Brezoianu are o carieră bogată la cei 30 de ani. Actriță de film, teatru, ancorată în sfera online și generatoare de conținut extrem de apreciat pe rețelele de socializare, actrița este prezentă în fiecare zi la platoul de filmare a show-ului, unde iscă o mulțime situații de lucruri ieșite din comun și are discuții amuzante cu echipa de producție și concurenții show-ului. Serialul eXtra Factor va putea fi vizionat săptămânal pe AntenaPlay și le va oferi celor de acasă ocazia să tragă cu ochiul în culisele emisiunii X Factor.

Ilona Brezoianu: Îmi dă super multă energie să fac asta și îmi place. E unul dintre proiectele mele preferate.

Interviul integral, în materialul video de mai sus

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

„Am încercat să îl opresc, dar nu am putut”. Adolescentă lipsită de putere, violată în largul mării, la doi paşi de plaja plină de turişti, în Marea Britanie

1

Adolescentă de 15 ani a fost violată în faţa a mii de oameni, fără ca nimeni să îşi dea seama de acest incident. Agresorul a abuzat sexual tânăra, în largul mării, în apropierea unei plaje pline ochi din Bournemouth, Marea Britanie.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă