În copilărie, Dan Capatos își dorea să devină preot. La 17 ani a realizat ce meserie îi place: „Citeam toate publicațiile”

2 săptămâni in urmă 3


Dan Capatos moderează de ani de zile o emisiune de succes, a făcut sute de interviuri de-a lungul timpului și a aflat multe despre viețile persoanelor publice. De data aceasta a schimbat tabăra, prezentatorul a povestit despre viața sa, despre ce gânduri avea în copilărie și cum și-a ales meseria de jurnalist.


Ani de zile a prezentat emisiunea "Xtra Night Show" la Antena 1, a avut peste 20 de sezoane, dar de ceva vreme s-a mutat cu show-ul la Antena Stars. Dan Capatos este unul dintre jurnaliștii de televiziune consacrați. Puțini știu însă că în copilărie nu visa să devină om de presă, ci preot. A fost influențat de bunicul său. Mai târziu, acesta credea că o să devină arhitect, iar mai apoi medic, mama sa lucrând în acest domeniu.


Ei bine, nu a urmat niciunul dintre aceste drumuri și la 17 ani și-a dat seama că vrea să devină jurnalist. "Până la urmă am devenit, ceea ce mi-am dorit cu adevărat să fac. La 17 ani, după “explozia presei” din vremea comunismului, am realizat că vreau să fiu jurnalist.", a declarat prezentatorul în emisiunea Cultour.


Adolescența și-a petrecut-o citind foarte mult, investea bani în toate publicațiile de la vremea respectivă: "Mă ambiționasem să citesc toate publicațiile. Mă izbeam de oameni pe stradă în timp ce citeam. Veneam mereu acasă cu tricourile pătate de cerneală. Îi dădeam banii în avans pe o săptămâna omului de la ziare, ca să apuc publicațiile care-mi plăceau. Presa pe atunci era ceva incredibil, puteai face ceva cu viața ta.", a adăugat el în aceeași emisiune.


Ulterior, prezentatorul de la Antena Stars a lucrat la o publicație unde a făcut investigații, iar apoi a fost chiar și redactorul șef al revistei Playboy. "Am abandonat presa de investigație după 6 ani, în anul 1999. Deja lucrurile nu mai mergeau, primeai ordine și nu mai eram un jurnalist liber. Am debudat în presă când eram liber să scriu orice."După patru ani în care a condus revista Playboy, acesta a cochetat cu radioul, dar nimic concret. Apoi a început munca în televiziune.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă