În Constanţa, ca la Hollywood: primăria vrea să construiască "Walk of Fame". Preţul: 4.250.000 de dolari în următorii 20 de ani

2 luni in urmă 28

Primăria Constanţa vrea să realizeze o alee a vedetelor exact ca la Hollywood. De fapt, aşa se şi cheamă proiectul: "Hollywood Walk of Fame".

 4.250.000 de dolari în următorii 20 de ani

Profimedia

Proiectul va fi supus la vot în şedinţa Consiliului Local din 31 august. Potrivit publicaţiei Constanţa 100%, primăria a purtat deja o corespondenţă cu Camera de Comerţ Hollywood, proprietarul licenţei, care a trimis către autorităţile din România un draft de proiect.

Potrivit actului, avansul pentru demararea lucrărilor la alee costă 150.000 de dolari, sump nereturnabilă. Taxa de licenţă este de minim 4.250.000 de dolari, urmând că licenţa să fie acordată pentru un termen iniţial de 20 de ani. Conform sursei citate, Primăria Constanţa are în plan construirea a două astfel de alei: una pe Faleza Cazinoului, cealaltă în Piaţa Ovidiu.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Un profesor şi-a dus elevii în tabără la Costineşti şi a început să danseze lasciv în faţa lor. Dascălul spune că a fost "o glumă nevinovată"

1

Ce au un comun geografia și striptease-ul? Răspuns: un profesor care a dansat lasciv. Pe jumătate dezbracat în fața elevilor pe care i-a dus în tabără, la mare. Imaginile sunt deja pe masa Inspectoratului Şcolar. Dascălul lipsit de inhibiţii nu înţelege cum a ajuns să fie anchetat de la o glumă pe care si azi o consideră nevinovată. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă