În ce stare se află acum Ronald Koeman, după ce mașina sa a fost atacată de fanii Barcelonei. Soția lui se afla lângă el

1 lună in urmă 24

  • Liga 1: Academica Clinceni - UTA Arad, luni, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: CFR Cluj - Sepsi, luni, 20:30, Digi Sport 1

La finalul partidei, în incinta stadionului Camp Nou, mașina olandezului a fost atacată de mai mulți suporteri blaugrana. Aceștia i-au lovit și scuipat automobilul, iar unul dintre ei chiar s-a urcat pe el, pentru a-l opri să își continue traseul.

În ce stare se află acum Ronald Koeman, după ce mașina sa a fost atacată de fanii Barcelonei. Soția lui se afla lângă el

Conform publicației spaniole Mundo Deportivo, Koeman este foarte afectat de evenimentele petrecute. Lucrul care îl deranjează cel mai tare pe fostul fotbalist este că în mașină se afla și soția sa, Bartina, în vârstă de 60 de ani, care a tras o sperietură enormă, întrucât nu este obișnuită cu astfel de evenimente. 

Mai mult, tehnicianul se gândește și la ce s-ar fi întâmplat dacă în alături de el ar fi fost și cei trei copii ai săi. De altfel, Barcelona a anunțat deja că pregătește măsuri pentru ca incidente asemănătoare să nu se poată întâmpla pe viitor. 

Mașina lui Ronald Koeman, atacată de fanii Barcelonei după înfrângerea din El Clasico

La finalul partidei, câteva zeci de suporteri l-au așteptat pe Ronald Koeman să iasă din stadion. Fanii l-au insultat și au lovit mașina condusă de către tehnicianul olandez.

Muntele are legile lui, iar Steve Backshall și echipa pornesc într-o călătorie în care nu e loc de greșeală. Vezi Steve Backshall urcă în Alpi, azi de la 21:55, pe Digi Life, în Digi Online.

“FC Barcelona condamnă public actele violente și reprobabile cu care antrenorul nostru s-a confruntat la ieșirea de pe Camp Nou. Clubul va lua măsuri de securitate și disciplinare pentru ca astfel de evenimente nefericite să nu se mai repete”, este mesajul transmis la scurt timp de FC Barcelona.

Etichete: barcelona , el clasico , ronald koeman
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă