În ce relație se află fiul lui Victor Socaciu cu surorile sale vitrege. Când a aflat de existența celei de-a doua fiice a tatălui său EXCLUSIV

2 săptămâni in urmă 32

Cei trei copii ai regretatului artist, Victor Socaciu, decedat pe 27 decembrie, mai precis cele două fiice, Iulia și Alessia Ana-Maria și fiul Marinei Almășan, Victor, s-au înâlnit doar de câteva ori, la ziua aniversară a tatălui lor, și recent, la înmormântarea acestuia. Victor Socaciu junior a aflat de existența celei de-a doua surori abia după divorțul părinților.

Ce relație este între Victor Socaciu și surorile din partea tatălui?

Victor Socaciu a decedat la sfârșitul lunii decembrie, iar averea sa urmează a fi împărțită între ultima soție, Brândușa Simion și cei tre copii ai artistului, rezultați din trei mariaje ale acestuia. Iulia este fata cea mare (are aproximativ 40 de ani), din căsătoria cu prima soție, cu Doina.

Ea a petrecut mult timp în Australia, cu mama ei. Alessia Ana-Maria e fata cea mică a lui Victor Socaciu, ea are 33 de ani. Este rodul iubirii dintre cântăreț și o frumoasă sibiancă. Victor Socaciu a avut un singur băiat, pe Victoraș. Acesta are 23 de ani și s-a născut în timpul căsniciei cu Marina Almășan.

Ei bine, cei trei copii ai artistului nu au fost prea apropiați.

„S-au văzut doar de câteva ori, atunci când au fost invitați de Victor Socaciu la zilele lui aniversare și, recent, la înmormântare. În rest, nu au ținut legătura, nu se cunosc prea bine”, a declarat pentru playtech.ro o persoană din anturajul regretatului artist.

Socaciu nu i-a spus fiului său că mai are o soră

Mai mult, potrivit aceleeași surse, Victoraș a aflat foarte târziu de existența celei de-a doua surori, asta pentru că tatăl său nu i-a povestit niciodată despre ea. „I-a zis Marina, la ceva timp după divorțul de Victor Socaciu, asta pentru că și ea a aflat tot târziu despre existența acestei fiice”, ne-a mai spus aceeași sursă.

Marina Almășan și ultima soție a lui Victor Socaciu nu și-au vorbit de 12 ani
În ceea ce privește relația pe care vedeta tv, Matina Almășan, o are cu ultima soție a lui Victor Socaciu, Brândușa Simion, aceasta este ca și inexistentă.

„Marina nu a vorbit cu Brândușa Simion decât atunci când măritată fiind cu Victor Socaciu, a aflat de relația acesteia cu soțul său. După divorț, Marina nu a mai vorbit nici cu Victor Socaciu, nici cu soția acestuia. La priveghi, cele două nu au schimbat nicio vorbă. În momenul în care a apărut Marina, soția lui Socaciu a plecat de la căpătâiul soțului său”, a mai precizat sursa citată.

  • Au fost căsătoriți 16 ani

Artistul a fost căsătorit cu Marina Almăşan 16 ani. Aceasta l-a întâlnit pe Victor în anii 80, când era studentă şi crainică la Radiovacanţa Costineşti, iar artistul se număra printre greii muzicii folk.

-au reîntâlnit peste 10 ani, iar în 1996, între ea şi artist s-a înfiripat o poveste de dragoste, deşi fiecare era căsătorit. Ea a divorţat pentru Victor în 1996 şi s-a căsătorit cu acesta în acelaşi an. Cei doi s-au despărțit în anul 2012.

The post În ce relație se află fiul lui Victor Socaciu cu surorile sale vitrege. Când a aflat de existența celei de-a doua fiice a tatălui său EXCLUSIV appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă