În câteva ore începe ninsoarea în Bucureşti. Anunţul făcut de directorul ANM

1 lună in urmă 27

Meteorologii au emis cod galben de viscol pentru mai multe judeţe. Nici Capitala nu va scăpa de ninsori, iar temperaturile vor scădea treptat.

Anunţul făcut de Directorul Administraţiei Naţionale, Elena Mateescu

''Nu vom mai consemna valori ale maximelor mai mari de 6-7 grade Celsius, în special în partea de sud-est a ţării. De asemenea, sâmbătă şi duminică, aceeaşi evoluţie în ceea ce priveşte regimul de temperaturi.

''Prima parte a săptămânii viitoare, cel mult 4-5 grade Celsius, maxime în partea de sud-est a ţării, dar în a doua parte a săptămânii viitoare deja discutăm de posibilitatea ca în zonele din estul Transilvaniei să vorbim de temperaturi sub -10 grade Celsius, chiar mai coborâte şi doar 2-3 grade Celsius la nivelul maximelor, inclusiv în Capitală. Este posibil să vorbim în dimineaţa zilei de 15 ianuarie de valori de -7, -8 grade Celsius'', a anunţat Elena Mateescu la Antena 3.

Prognoza este valabilă până marți dimineață

De luni până marți dimineață, vor fi înnorări și temporar se vor semnala precipitații. Ziua va ninge, iar noaptea vor fi precipitații mixte și se va depune polei. Temporar vor fi intensificări ale vântului, cu viteze la rafală în general de 35 ...45 km/h. Temperatura maximă va fi de -1...0 grade, iar cea minimă de -2...-1 grad. Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentele informații meteorologice, în funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice.

Citiţi şi: Prognoză METEO specială pentru București. Meteorologii anunță ninsori în Capitală
 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă