În cât timp se pot ridica tichetele de masă pentru vaccinare. Modificări privind acordarea lor

1 lună in urmă 12

Persoanele care s-au vaccinat primesc tichete de masă. Totuși, există o perioadă în care aceste se pot ridică.

Miercuri a fost oficializat un ordinat ce modifică regulile care se aplică la acordarea tichetelor de masă. Până acum, ele puteau fi ridicate în termen de 60 de zile de la data vaccinării.

Reguli schimbate privind bonurile de masă pentru persoanele vaccinate complet

Acum, românii care s-au vaccinat anti-covid au o perioadă de 6 luni de zile de la data vaccinării cu schema completă de a ridica tichetele de masă.

Ordinul Ministerului Sănătății a fost publicat ieri în Monitorul Oficial și vizează modificarea legislației care stabilește regulile aplicate la acordarea alocației de hrană celor care finalizează schema completă împotriva covid-10.

Conform ordinului, se mărește termenul în care oamenii pot ridica tichetele de masă pentru vaccinare.

Persoanele care se vaccinează împotriva COVID-19 cu schema completă de vaccinare (…) pot ridica tichetele de masă de la unitatea care a efectuat ultima doză de vaccinare în termen de 6 luni de la data vaccinării cu schema completă”, apare, de fapt, în ordinul recent.

De unde pot fi ridicate tichetele de masă

Înainte de asta, tichetele de masă pentru vaccinare puteau fi ridicate în termen de 60 de zile de la data vaccinării cu schema completă.

Cei care s-au vaccinat cu schema completă după data de 3 septembrie, data intrării în vigoare a OG 19/2021, documentul care a introdus acordarea alocației de hrană pentru vaccinați, primesc o alocație de hrană în valoare de 100 lei, adică cinci bonuri de masă.

Tichetele pot fi ridicate de la centrul de vaccinare, de la cabinetul medicului de familie sau de la ambulatoriul de specialitate, în funcție de locul în care s-a făcut ultima doză de vaccin.

The post În cât timp se pot ridica tichetele de masă pentru vaccinare. Modificări privind acordarea lor appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă