„În 6 luni, vom fi greu de bătut în România” » Ionuț Chirilă, noi concluzii după eșecul la limită cu FCSB

3 săptămâni in urmă 9

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 septembrie 2021, 11:08 / Actualizat duminica, 26 septembrie 2021 11:26

La 12 ore de la eșecul cu FCSB (2-3), Ionuț Chirilă (55 de ani), antrenorul celor de la Academica Clinceni, a oferit noi concluzii despre jocul echipei sale. Tehnicianul e optimist că ilfovenii vor evita retrogradarea și spune că formația pe care o conduce va deveni o echipă greu de învins în România. 

„Construim frumos. Am demonstrat că, după patru antrenamente, am făcut o propagandă bună fotbalului contra unei echipe care își propune titlul în fiecare an. Dacă acel copil din poartă n-ar fi gafat, am fi putut să nu pierdem acest meci. Dar nu e de învinuit. Ei au marcat din două gafe ale nostre, cred că meritam un rezultat de egalitate. 

În 6 luni, vom fi greu de bătut în România. Au trecut doar patru zile. Important e că am demonstrat personalitate. Fără acel început timid, ar fi putut fi un alt rezultat”. 

Ionuț Chirilă: „Dacă ajungem la polivalența pe care o vreau, ne salvăm de la retrogradare!”

Dacă ajungem la polivalența pe care o vreau, ne salvăm de la retrogradare! Clinceni trebuie să construiască o echipă frumoasă, cu un mix între jucători tineri și jucători străini. Atunci vom putea fi interesanți pentru un investitor străin” a spus Ionuț Chirilă, la Pro X. 

N-am dat vina de Ilie Poenaru. Chiar am spus că anul trecut a fost între primii trei antrenori ai campionatului. Am vorbit doar despre potența fizică a jucătorilor.

 - Ionuț Chirilă, antrenor Academica Clinceni

Ilie Dumitrescu îl atenționează pe Chirilă

După ce, la finalul partidei Ionuț Chirilă a aruncat câteva săgeți către modul în care precedentul antrenor de la Clinceni, Ilie Poenaru, a gestionat echipa și de numărul puțin de puncte pe care ilfovenii l-au obținut până acum, Ilie Dumitescu, aflat în studioul „DigiSport Special”, l-a taxat imediat pe Chirilă. 

„În multe momente Clinceniul a arătat bine, după câteva zile de antrenament cu Chirilă a avut și momente bune de joc. Este greu, nu va fi simplu pentru Chirilă, are nevoie de ceva timp. Un singur amendament: să nu vorbească despre antrenorul din trecut, 

Poenaru a făcut lucruri foarte bune acolo. A promovat echipa, a menținut-o în Liga 1, apoi a ajuns în play-off. A fost un proiect frumos și nu e normal să vorbim despre ce a fost înainte, ci să se concentreze pe ce are de făcut. Clinceni a arătat bine, felicitări”, a spus Dumitrescu.

Ce urmează pentru Academica Clinceni: 

  • Etapa 11: Clinceni - Botoșani
  • Etapa 12: CSU Craiova - Clinceni
  • Etapa 13: Clinceni - UTA

VIDEO Nichita Patriche: „Am dat două goluri în deplasare și nu am luat măcar un punct”

Citește și alte știri despre Academica Clinceni: 

Avertisment pentru Chirilă după primul eșec în Liga 1 de la revenire: „Nu ştiu dacă oamenii din coducere vor avea multă răbdare cu el”

NOTE GSP Ei l-au dezamăgit pe Edi Iordănescu: trei fotbaliști de nota 5 + cine s-a remarcat în FCSB - Clinceni 3-2

Playtech: Împăcare senzațională! Ce mare FOTBALIST s-a întors la soție: ”Era lesa cam scurtă”


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă