Imunizare blocată în mai multe centre din țară. Reacția CNCAV: Nu e picat sistemul, ci sunt niște erori de soft

4 zile in urmă 19

Dificultăți în operarea Registrului Național Electronic de Vaccinări au dus la blocarea procesului de imunizare în mai multe centre din București și din țară. Oamenii nu s-au putat vaccina, s-au creat cozi iar mulți s-au plâns că programările au fost decalate

Au fost înregistrate blocaje miercuri dimineață în mai multe centre de vaccinare din București și din țară, la unele formându-se cozi. Oamenii sunt nemulțumiți că programările la vaccin s-au decalat și cu câteva ore, s-au plâns unii dintre ei. Coordonatorul unui centru de vaccinare a mărturisit că ar fi o problemă cu sistemul în toată țara. În schimb, Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 spune că nu e picat sistemul, ci sunt niște erori de soft în anumite centre și că se vor remedia. Potrivit CNCAV centrele cu probleme ar putea să vaccineze persoanele programate și să introducă datele apoi în sistem. CNCAV încă nu a reușit să obțină mai multe informații de la INSP.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă