Improvizaţie rară, descoperită la un control RAR. Un microbuz de pasageri avea doi butuci de lemn în loc de suspensii

1 lună in urmă 45

Deseori, improvizaţiile de tot soiul pun în pericol viaţa oamenilor din jur. De data aceasta, la un control RAR s-a constatat cu stupoare că suspensiile unui microbuz folosit pentru transportul de pasageri fuseseră înlocuite cu butuci de lemn.

Descoperirea a fost făcută în Caraş-Severin, la o reprezentanţă la care conducătorul microbuzului s-a prezentat pentru o verificare. Improvizaţia reprezenta un real pericol, în special pentru sistemele de frânare şi direcţie. Imaginile au fost publicate pe Facebook şi au generat deja sute de comentarii. Mulţi internauţi cred că şoferul abia cumpărase microbuzul şi nu ştia ce se afla dedesupt.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Un interlop scoţian oferă 20.000 de lire sterline celui care îi aduce înapoi copilul cu care a fugit soţia româncă în timpul procesului de divorţ

1

Craig Windsor, un interlop scoţian în vârstă de 38 de ani, oferă 20.000 de lire sterline celui care îi aduce înapoi copilul pe care îl are cu soţia lui, o româncă. Femeia a plecat cu băiatul de şase luni în ţara natală şi refuză să se mai întoarcă în Scoţia.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă