Impresarul lui Ștefan Radu reacționează, după ce fundașul român nu a jucat niciun minut pentru Lazio în acest sezon: „S-a simțit slăbit din punct de vedere fizic”

6 zile in urmă 13

Ștefan Radu, fundașul central român în vârstă de 34 de ani al lui Lazio, nu a jucat niciun minut în acest sezon, iar impresarul său, Matteo Materazzi, a oferit o declarație în presa italiană, în acest sens.

În actualul sezon din Serie A, Ștefan Radu nu a bifat nici măcar un minut în tricoul lui Lazio, însă fundașul român ar putea fi titularizat de către antrenorul Maurizio Sarri în meciul cu Inter din campionat.

Meciul dintre Lazio și Inter se va disputa sâmbătă, 16 octombrie, de la ora 19:00, după pauza competițională dedicată echipelor naționale, în cadrul etapei a opta din Serie A, pe Stadionul Olimpico din Roma.

Impresarul lui Ștefan Radu reacționează, după ce fundașul român nu a jucat niciun minut pentru Lazio în acest sezon

Impresarul jucătorului a explicat care este situația lui Ștefan Radu și a dezvăluit că acesta nu s-a simțit prea bine din punct de vedere fizic după ce s-a vaccinat pentru COVID-19.

„Situația în care se află nu e cea mai bună. N-a jucat deloc, nici în cupele europene, nici în campionat, iar pentru el, după atâtea meciuri la nivel înalt, este un moment special. Ștefan este bine, se antrenează ca un adevărat profesionist. Domnul Sarri este cel care ia deciziile, evident, iar jucătorul va fi pregătit atunci când îi va veni rândul.

Am vorbit cu Radu după ce s-a vaccinat, s-a simțit slăbit din punct de vedere fizic, dar s-a recuperat, iar acum se antrenează din greu.

Ștefan a avut mai multe oferte pe masă, având în vedere că îi expira contractul cu Lazio, inclusiv una de la Inter. Radu a ales cu inima și a rămas la Lazio. În calitate de fan al echipei, îmi pare rău că nu-l văd pe teren, dar în fotbal totul se poate schimba într-o clipă”, a spus Matteo Materazzi, potrivit Corriere Dello Sport.

  • 31 de meciuri a jucat Ștefan Radu pentru Lazio în sezonul trecut din Serie A.
  • 412 meciuri a jucat Ștefan Radu în total pentru Lazio din 2008 până în prezent, fiind jucătorul cu cele mai multe apariții all-time în tricoul echipei din capitala Italiei.
  • 2 milioane de euro este cota de piață a lui Ștefan Radu, potrivit Transfermarkt.
  • 6 trofee are Ștefan Radu în palmares alături de Lazio: trei Cupe ale Italiei și trei Supercupe ale Italiei.

The post Impresarul lui Ștefan Radu reacționează, după ce fundașul român nu a jucat niciun minut pentru Lazio în acest sezon: „S-a simțit slăbit din punct de vedere fizic” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă