„Imperiul Leilor”, sezonul 3, la Pro TV. Înscrierile au început

4 zile in urmă 15

Au început înscrierile pentru sezonul 3 „Imperiul Leilor”, emisiune difuzată pe Pro TV. Antreprenorii care vor să-și vadă visul cu ochii pot aplica pe site-ul imperiulleilor.protv.ro.

Creatori, inventatori sau antreprenori, tineri pasionați și cu viziune, pot ajunge să negocieze finanțarea vieții lor în cel de-al treilea sezon al show-ului. Cei mai de succes lideri de business din România vor intra în Imperiul leilor pentru a inspira și susține, din nou, idei și business-uri care au nevoie de finanțare. Au fler, experiență, răbdare și mulți bani de investit, însă doar în afacerea potrivită.

„Imperiul Leilor”, sezonul 3, la Pro TV. Înscrierile au început

Dacă ai o idee sau un business în care crezi și are nevoie de finanțare pentru a deveni realitate, aplică la „Imperiul Leilor”.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fimperiulleilor%2Fvideos%2F269727048337328%2F&show_text=false&width=560&t=0" width="560" height="314" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share" allowFullScreen="true"></iframe>

Peste 54 de antreprenori au primit finanțare în sezonul 2 „Imperiul Leilor”

În cel de-al doilea sezon al show-ului „Imperiul Leilor”, ediție cu ediție, leii au scos la lumină afaceri spectaculoase, proiecte pentru o lume mai bună, au descoperit copii geniali, tineri care au oferit adevărate lecții de viață și care ne-au demonstrat că lumea se schimbă într-un ritm amețitor, că orice este posibil dacă poți să visezi, să crezi în tine și în lumea de azi.

Peste 100 de antreprenori au primit șansa de a-și prezenta afacerea în fața leilor, iar 54 dintre ei au reușit să-i îmblânzească și să le devină parteneri.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă