Impact devastator pe o şosea din Cluj: O persoană a murit. Bucăţi din maşini, împrăştiate pe sute de metri

1 lună in urmă 26

Accident deosebit de violent, seara trecută, pe o şosea din Cluj. Un şofer nu s-a asigurat când a virat stânga şi a fost lovit în plin de alt autoturism. Impactul a aruncat bucăţi din ambele automobile pe sute de metri. Chiar şi bărbatul care nu s-a asigurat a fost aruncat din maşină. Medicii nu au mai putut face nimic pentru el. Celălalt şofer a scăpat cu răni minore. Vă avertizez că urmează imagini cu un puternic impact emoţional.

Impact devastator pe o şosea din Cluj: O persoană a murit. Bucăţi din maşini, împrăştiate pe sute de metri

Ora 19.50 sau ora morţii. La volanul autoturismului care circula dinspre Turda spre Cluj-Napoca se afla un bărbat în vârstă de 36 ani. A vrut să vireze stânga, pe un drum local, dar n-a văzut că din spate venea altă maşină. Impactul a fost devastator. Într-o fracţiune de secundă, maşina s-a transformat într-u morman de fiare. Bucăţi din automobil au fost împrăştiate pe o distanţă de sute de metri.

Impact devastator pe şosea

Vizibil şocat, şoferul venit din spate priveşte scena accidentului, după ce a reuşit să iasă din maşină. Martorii vin să se asigure că este întreg.
- Tu erai cu maşina asta?
- Da, da...
- Ce mă bucur, am crezut că erai încarcerat.
- Cine? Ţi-a ieşit ăsta în cale ?
- Ăsta mă... Venea de sus.

Martorii au mers să verifice şi cel de-a doilea şofer.
- Vai de capul meu. E mort, e mort.

La scurt timp sosesc şi ambulanţele, însă medicii nu mai pot să facă nimic pentru bărbat. Celălalt şofer a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Starea acestuia este stabilă.

La locul accidentului au rămas poliţiştii. Traficul s-a desfăşurat timp de mai multe ore pe un singur fir, cât timp au durat cercetările.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Un interlop scoţian oferă 20.000 de lire sterline celui care îi aduce înapoi copilul cu care a fugit soţia româncă în timpul procesului de divorţ

1

Craig Windsor, un interlop scoţian în vârstă de 38 de ani, oferă 20.000 de lire sterline celui care îi aduce înapoi copilul pe care îl are cu soţia lui, o româncă. Femeia a plecat cu băiatul de şase luni în ţara natală şi refuză să se mai întoarcă în Scoţia.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă