Impact DEVASTATOR pe calea ferată, în județul Arad - 2 MORȚI după ce o mașină a fost lovită de tren și târâtă 100 de metri

1 săptămână in urmă 12

Impact DEVASTATOR pe calea ferată, în județul Arad - 2 MORȚI după ce o mașină a fost lovită de tren Impact DEVASTATOR pe calea ferată, în județul Arad - 2 MORȚI după ce o mașină a fost lovită de tren

Accident cumplit pe calea ferată în județul Arad. Două persoane ar fi murit după ce mașina în care se aflau a fost lovită puternic de un tren, potrivit primelor informații. 

MARŢI, 11 IANUARIE 2022, 17:13

SURSĂ: realitatea.net AUTOR: REALITATEA.NET

O mașină a fost izbită de un tren, pe raza localității arădene Nabad. Potrivit ISU Arad, două persoane sunt încarcerate, posibil decedate.

În jurul orei 16:00 a avut loc un accident feroviar în județul Arad. Accidentul a avut loc în localitatea Nădab, unde o mașină a fost lovită de trenul nr.10501 Regio Expres, care circula de la Timișoara Nord către Oradea.

Martorii spun că mașina lovită a fost „târâtă efectiv” pe o distanță de 100 de metri, „de la locul impactului și până unde s-a oprit trenul”, potrivit specialarad.ro.

La fața locului se intervine pentru scoaterea victimelor din mașină. Sunt prezente două echipaje a Detașamentului de Pompieri Arad, Descarcerare Grea și un echipaj SMURD – terapie intensivă mobilă. De asemenea, două echipaje de stingere și modul descarcerare a Gărzii de Intervenție Chișineu-Criș și Ineu și un echipaj SMURD de tip B de la Garda de Intervenție Chișineu-Criș”.

Sursă Foto: SpecialArad.ro

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă