Imaginile începutului de an cu Corina Caciuc: tânăra gravidă a început cumpărăturile pentru casa în care va locui alături de iubitul ei, Laurențiu Reghecampf | FOTO

2 săptămâni in urmă 21

Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf, a început pregătirile pentru a-și amenaja locuința în care o să stea alături de antrenorul lui Universitatea Craiova.

Cei doi îndrăgostiți au planuri mari de viitor, toate acestea după ce antrenorul Universității Craiova și-a asumat relația oficial.

Astfel, frumoasa șatenă a primit mână liberă din partea lui Laurențiu Reghecampf pentru a se ocupa de amenajarea locuinței din Capitală, acolo unde vor locui când antrenorul echipei din Bănie o să aibă liber.

Corina Caciuc a început cumpărăturile pentru casa în care va locui cu Laurențiu Reghecampf

În timp ce Laurențiu Reghecamp se află în Turcia, acolo unde Universitatea Craiova susține stagiul de pregătire din iarnă, Corina Caciuc se ocupă de treburile gospodărești.

Frumoasa iubită a lui Reghe a fost surprinsă în timp ce își făcea cumpărăturile la IKEA. Deși este însărcinată și îi va dărui lui Laurențiu Reghecmapf un copil în curând, Corina Caciuc nu s-a menajat deloc și a luat rafturile magazinului la rând, conform Cancan.ro. După câteva zeci de minute petrecute prin magazinul de mobilă, tânăra s-a îndreptat către bolidul de lux parcat în apropiere, împingând căruțul, fără să aibă nevoie de ajutor din partea angajaților.

Corina Caciuc locuiește alături de Laurențiu Reghecampf la Craiova

În prezent, Corina Caciuc locuiește cu Laurențiu Reghecampf în Craiova, acolo unde a fost surprinsă în nenumărate rânduri. Cei doi au făcut acest pas în momentul în care antrenorul în vârstă de 46 de ani a semnat contractul cu formația finanțată de Mihai Rotaru.

Mai mult, frumoasa șatenă este însărcinată și îi va dărui antrenorului cel de-al 3-lea copil. Laurențiu Reghecampf mai are doi băieți din căsătoriile precedente.

The post Imaginile începutului de an cu Corina Caciuc: tânăra gravidă a început cumpărăturile pentru casa în care va locui alături de iubitul ei, Laurențiu Reghecampf | FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă