Imaginile din Liga 1 care vor face înconjurul lumii! Gaz Metan a egalat cu Chindia după gafa monumentală a lui Marian Aioni + Eroarea inexplicabilă a lui Emil Săndoi | FOTO&VIDEO

1 săptămână in urmă 17

Marian Aioni a gafat incredibil în remiza dintre Chindia Târgoviște și Gaz Metan Mediaș, 1-1. Portarul a acuzat mai întâi o accidentare, ca apoi să îi ofere șansa golului lui Ricardo Valente, în urma unui luft incredibil. Cel mai probabil, acesta a fost prilejuit de accidentarea portarului naționalei de tineret, dar și de pasivitatea lui Emil Săndoi, care nu a dictat schimbarea.

Chindia Târgoviște a remizat, 1-1, cu Gaz Metan Mediaș, după golul marcat din penalty de Daniel Popa și reușita lui Ricardo Valente.

A fost etapa gafelor de portar în Liga 1. Andrei Vlad a fost dur criticat de Gigi Becali după golul primit în prelungirile derby-ului cu CFR Cluj, în urma căruia CFR Cluj a rămas liderul Ligii 1.

 

Imaginile din Liga 1 care vor face înconjurul lumii! Gaz Metan a egalat cu Chindia după gafa monumentală a lui Marian Aioni

 

Marian Aioani a fost eroul negativ al gazdelor. Portarul naționalei de tineret a acuzat o accidentare, dar a rămas pe teren. Imediat, acesta a vrut să degajeze o minge, dar a luftat, iar acesta a ajuns la Ricardo Valente.

Mijlocașul ofensiv a preluat, l-a evitat pe portar și a egalat pentru echipa lui Mihai Teja. (Min 73 – VIDEO AICI).

Imediat după golul primit, Emil Săndoi a reacționat și a cerut schimbarea portarului cu Dinu Moldovan. A fost însă prea târziu.

Mihai Aioani e goalkeeperul naţionalei de tineret a României, unde a strâns două selecţii. La Chindia, Aioani a strâns 31 de meciuri în acest sezon, dintre care în 16 nu a primit gol.

 

ECHIPELE DE START:

CHINDIA: Aioani – Căpușă, Pițian, Iacob, Dinu – Dulca, Rață – Popa, Neguț, Dumitrașcu – Florea

Rezerve: D. Moldovan, Berisha, Bourama, Corbu, M. Costea, Kocic, Martac, Neicuțescu, Yameogo
Antrenor: Emil Săndoi

GAZ METAN: Pleșca – Butean, Yuri, Larie, Horj, Velisar – Gabriel, Alceus, Deaconu – Valente, P. Costea

Rezerve: Buzbuchi, R. Romeo, Trif, Pambou, Horșia, Chamed, Morar, Baco, Ze Manuel
Antrenor: Mihai Teja

Stadion: Gloria (Buzău)
Arbitru: Rusandu Lucian (Sfântu Gheorghe) / Asistenți: Neacşu George Florin (Câmpulung Muscel) și Bârleanu Vlad (Bucureşti)

 

The post Imaginile din Liga 1 care vor face înconjurul lumii! Gaz Metan a egalat cu Chindia după gafa monumentală a lui Marian Aioni + Eroarea inexplicabilă a lui Emil Săndoi | FOTO&VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă