Imaginile cu Corina Caragea candidează deja la cele mai hot ale anului! Cum arată frumoasă prezentatoare a știrilor sportive de la PRO TV în costum de baie, pe plajele din Seychelles! GALERIE FOTO

2 săptămâni in urmă 12

Corina Caragea a publicat noi imagini incendiare din vacanța de lux pe care și-a programat-o la început de 2022. Superba prezentatoare de la Știrile Pro TV a ales să se relaxeze pe plajele din Seychelles, iar fotofrafiile sale i-a aprins pe miile de urmăritori de pe Instagram.

Corina nu s-a sfiit să se afișeze în ipotaze hot, chiar dacă privirea ei este mereu cuminte. Cea mai sexy prezență din trustul Pro și-a înnebunit admiratorii cu ocazia Crăciunului, fiind suficientă o singură poză pentru a atrage numeroase reacții pozitive din partea celor care o urmăresc în mediul online.

Corina Caragea, imagini hot de pe plajele din Seychelles

Frumoasa prezentatoare și-a etalat picioarele superbe în fotografii desprinse dintr-un cu totul alt anotimp. Caragea a ales să poate în Seichelles un costum de baie negru, elegant în orice împrejurare, dar și unul „animal print”, mereu la modă.

Atmosfera din jurul ei este una de vis: peisajul stâncos și apa turcoaz o transformă pe superba Corina într-o adevărată zeiță a insulei.

Corina Caragea, sexy pe plajele din Seychelles. Sursă foto: Instagram

„Noapte bună, superbă Corina Caragea!”, „mare frumusețe, mare bunăciune, măi Corina” și „hai înapoi la știri” au fost comentariile fanilor de pe Instagram.

Păstrez un echilibru între sport și ceea ce mănânc, astfel încât să nu acumulez frustrări alimentare. Eu zic că se poate mult mai bine, dacă nu aș fi cam leneșă, recunosc. Cred că sportul înseamnă sănătate, în primul rând și de aceea merg la sală sau fac sport în aer liber – Corina Caragea

The post Imaginile cu Corina Caragea candidează deja la cele mai hot ale anului! Cum arată frumoasă prezentatoare a știrilor sportive de la PRO TV în costum de baie, pe plajele din Seychelles! GALERIE FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă