Imaginile care au făcut înconjurul lumii, la un meci de Champions League. De ce a decis arbitrul să nu oprească jocul

1 lună in urmă 25

Serie A: AC Milan - Juventus, 6 ianuarie, 21:45, Digi Sport 1

Cupa Ligii Angliei: Manchester United - Manchester City, 6 ianuarie, 21:45, Digi Sport 2

”E teren sau piscină?” Gazon execrabil la un meci de Champions League

Meciul dintre Raja Casablanca (Maroc) și Teungueth FC (Senegal) s-a disputat pe un teren complet inundat, pe care jucătorii nu aveau cum să controleze mingea.

Partida de la Casablanca, din preliminariile Champions League, a continuat, în ciuda condițiilor inumane. ”E teren sau o piscină?”, s-a întrebat publicația spaniolă Sport, care a mai scris că ”așa nu se poate juca fotbal”.

”Un pericol real pentru jucătorii ambelor formații, în pericol să se accidenteze”, au mai notat jurnaliștii iberici. 

Arbitrul nu a fost de acord să amâne confruntarea dintr-un motiv greu de explicat: fotbaliștii senegalezi ar avea probleme să se întoarcă acasă, apoi să revină în Maroc pentru a juca.

Imagini cu terenul oribil de la Casablanca și surpriza de la final

După 120 de minute, scorul a fost 0-0, la fel ca în Senegal, astfel că au urmat loviturile de departajare. Teungueth FC s-a impus cu 3-1, provocând marea surpriză a acestei faze a competiției.

Raja, una dintre marile echipe ale continentului, a ratat calificarea în grupe, în timp ce campioana Senegalului va merge acolo pentru prima oară în istorie.

Teungueth FC este un club fondat în 2011, în timp ce Raja a fost înființată în 1949 și are în palmares trei trofee CAF Champions League.

Etichete: raja casablanca , teren inundat , teungueth fc , caf champions league , te
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă