Imagini teribile de la reținerea unui piroman care s-a răzbunat pe fosta soție dând foc apartamentului VIDEO

2 săptămâni in urmă 38

Miercuri, 10 Noiembrie 2021, ora 22:15

141 citiri

Zeci de persoane, printre care și copii, au fost evacuate de urgență din casele lor după ce un bărbat orbit de gelozie a dat foc apartamentului dintr-un bloc din orașul brașovean Săcele.

Pentru că întreaga clădire a fost inundată de fum, oamenii au fost scoși din casă cu autoscara sau pe brațele pompierilor. Florin Costel Madaraș, în vârstă de 43 de ani, este principalul suspect al incendierii. Trecea printr-o dramă personală și așa a considerat el că va putea rezolva problemele.

Bărbatul era căsătorit și avea doi copii. Din cauza deselor conflicte, soția lui Costel a cerut și obținut ordin de protecție printr-o decizie a instanței Judecătoriei Brașov. Se întâmpla anul trecut, în decembrie, cu puțin înainte de Crăciun. Florin Madaraș a fost evacuat din casă, iar instanța i-a interzis atunci să se mai apropie de soție și de copii la mai puțin de 200 de metri.

”Dispune evacuarea temporară a pârâtului MADARAŞ-FÂNTÂNARU COSTEL FLORIN, începând cu data pronunţării prezentei hotărâri, din locuinţa situată în mun. SĂCELE, jud. Braşov (…) Obligă intimatului agresor să păstreze o distanță minimă de 200 m faţă de victima MADARAŞ-FÂNTÂNARU S.N., cu excepţia situaţiilor în care se impune, potrivit legii, prezenţa concomitentă a acestora în faţa unor instanţe de judecată, a unor organe de urmărire penală sau a altor instituţii şi autorităţi publice. Interzice intimatului agresor se se deplaseze în locuinţa din mun. SĂCELE, jud. Braşov şi la locul de muncă al victimei, respectiv S.C. … situat în Braşov, jud. Braşov. Măsurile de protecţie vor fi valabile timp de 2 luni de la pronunţare”, potrivit portalului instanțelor de judecată.

Cei doi soți s-au împăcat între timp, astfel că în martie 2021, femeia a anunțat instanța că renunță la cererea de divorț aflată în faza de judecată din noiembrie 2020.

Tensiunile între soții Madaraș au continuat și au culminat cu incendiul provocat marți noapte de bărbat.

Potrivit anchetatorilor, individul și-a amenințat în mod constant soția că va da foc la casă, iar acest lucru s-a concretizat marți, 9 noiembrie. A intrat în apartament cu diluant, a stropit peste tot și apoi a pus foc. Din fericire, femeia și cei doi copii nu se aflau în apartament la momentul incendiul. În casă se afla doar câinele familiei, care s-a refugiat pe balcon, fiind ulterior salvat de pompieri.

Piromanul a fost găsit imediat de către polițiștii și jandarmii care au intervenit. Era în apropierea blocului, vizibil tulburat de situația în care se afla. A fost încătușat și dus la audieri. Întrebat de reporterii veniți la fața locului de ce a făcut acest gest, bărbatul a mărturisit că ”din gelozie”.

Madaraș nu este la prima faptă penală. În septembrie a fost trimis în judecată pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov îl acuză acum de amenințare, violare de domiciliu și distrugere prin incendiere.

Citeste si:

Cel mai complex șantier de infrastructură din ultimii 30 de ani în România. Patru „cârtițe” vor săpa tunelurile cu o viteză de 15 metri/zi VIDEO

Numit drept „cel mai complex șantier de infrastructură din ultimii 30 de ani în România” de către cei de la Pro Infrastrustura, șantierul unde se reconstruiește calea ferată ce leagă...

Chirurgul din Brașov prins luând șpagă a fost trimis preventiv la închisoare. Medicul fusese arestat la domiciliu în prima fază

Sorin Baloș, medicul cardiolog din Brașov, prins în flagrant în timp ce primea mită de la rudele unui pacient, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Decizia aparține judecătorilor...

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă