Imagini șocante de la Rangers – Slavia Praga! Cum arată porarul cehilor, după intrarea criminală a adversarului său | FOTO & VIDEO

1 lună in urmă 4

Ondrej Kolar, portarul ceh în vârstă de 26 de ani al Slaviei Praga, a fost victima unei intrări criminale a lui Kemar Roofe, atacantul în vârstă de 28 de ani al lui Rangers.

Slavia Praga și Rangers s-au întâlnit în optimile de finală ale Europa League, iar cehii s-au impus cu scorul de 2-0 în Scoția, după ce au remizat pe teren propriu, scor 1-1, și s-au calificat astfel în sferturile de finală ale competiției.

Partida nu a fost însă una lipsită de incidente și nici de goluri frumoase.

Imagini șocante de la Rangers – Slavia Praga cu portarul Ondrej Kolar

În minutul 60 al întâlnirii de pe Stadionul Ibrox, Kemar Roofe a sărit cu talpa direct pe fața portarului Ondrej Kolar, care a rămas întins pe gazon.

Cehul nu a mai putut continua partida și a fost înlocuit cu conaționalul său Matyas Vagner, în vârstă de doar 18 ani. Jucătorul lui Rangers a fost eliminat și nimeni nu a înțeles de ce a protestat la această decizie a arbitrului, care nu a stat pe gânduri în momentul în care a scos cartonașul roșu din buzunar.

VIDEO: Intrarea criminală a lui Kemar Roofe, în Rangers – Slavia Praga

A nada de perder el ojo 🤕😨

Escalofriante lo que sucedió hoy en el Rangers vs Slavia Praga.
El delantero del Rangers, Roofe va mirando se lleva con los tacos por delante al portero de Slavia Ondrej Kolar.#DRBNOTICIAS pic.twitter.com/uwWWmilCpx

— Daniel Rentería Beiza (@Brody_Renteria) March 19, 2021

The post Imagini șocante de la Rangers – Slavia Praga! Cum arată porarul cehilor, după intrarea criminală a adversarului său | FOTO & VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă