Imagini şocante de la accidentul din Bucureşti în care au murit două fetiţe. Cum s-a produs nenorocirea VIDEO

1 lună in urmă 1

Imagini şocante de la accidentul din Bucureşti în care au murit două fetiţe au fost surprinse de camerele de supraveghere din zonă. Purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Claudiu Costea, a declarat că momentul producerii accidentului este analizat de anchetatori. Din primele cercetări, şoferiţa ar fi circulat cu viteză mare.

„Colegii mei au vizionat şi imagini de pe camerele video. Într-adevăr, venea destul de tare autovehiculul. Să spunem că, dacă nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum, era într-o intersecţie în care trebuia să facă viraj la dreapta sau la stânga, dar a pierdut controlul asupra direcţiei de mers. Toate lucrurile acestea vor fi stabilite după ce vor fi administrate toate probele”, a precizat purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Claudiu Costea, conform Adevărul.

Şoferiţa, o femeie de 56 de ani care le-a lovit cu maşina pe cele două fetiţe aflate pe trotuar, a fost lăsată să plece după audieri pentru că era rănită. Ea a fost lovită de către martori ai accidentului.

Femeii i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Nu există însă indicii că ar fi condus băută, a declarat duminică, purtătorul de cuvânt al Parchetului Judecătoriei Sectorului 2, Rodica Niţescu, conform sursei citate.

„Nu s-a luat nicio măsură preventivă împotriva ei. Era foarte lovită, inclusiv la faţă. A fost bătută, era într-o stare foarte proastă, era şi în stare de şoc. Nu s-a considerat că este oportună luarea vreunei măsuri“, a afirmat procurorul Rodica Niţescu, conform Adevărul.

Citeşte şi: Mărturie ȘOCANTĂ făcută de șoferița care a ucis două fetițe pe trotuar în Capitală: A încurcat pedala de frână cu cea de accelerație

Vă reamintim că o fetiţă de şase ani a murit, după ce a fost grav rănită într-un accident cumplit produs sâmbătă pe o stradă din sectorul 2 din Capitală. O șoferiță a pierdut a controlul mașinii, a intrat într-un stâlp, apoi în gardul unei case, rănind-o pe copilă şi pe o altă fetiţă de 14 ani care a ajuns în stare gravă la spital.

Medicii de la Spitalul „Grigore Alexandrescu” au declarat ulterior decesul unei fete de 14 ani. Este cea de-a doua victimă a unui accident îngrozitor, produs sâmbătă după-amiază în cartierul Andronache, din București.

Citeşte şi: Accident înfiorător în Capitală! Două fetiţe au MURIT după au fost strivite de o maşină pe trotuar. Şoferiţa, dusă la audieri

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă