Imagini șocante cu fostul rival al lui Dan Petrescu! Neil Lennon, filmat beat în Anglia: „Ce înseamnă asta? Este incredibil, un scandal!” VIDEO

1 lună in urmă 27

Neil Lennon (49 de ani) apare într-o scurtă filmare care a declanșat un adevărat scandal în Scoția. Fostul antrenor al lui Celtic este filmat într-o stare avansată de ebrietate, alături de alți doi oameni. Fosta legendă a lui Rangers, Ally McCoist, a reacționat furios în legătură cu cei doi, care au o atitudine batjocoritoare la adresa tehnicianului.

Un scurt clip cu fostul antrenor al celor de la Celtic Glasgow, Neil Lenon, a declanșat un scandal monstru în Scoția. Tehnicianul apare în stare avansată de ebrietate, alături de alți doi oameni, despre care nu se știe dacă sunt apropiați sau doi trecători, care încearcă să îl ajute.

Clipul a fost postat pe rețelele de socializare și a declanșat mai multe reacții drastice. Unul dintre cei care sar în apărarea lui Lennon este fostul rival de la Rangers, Ally McCoist.

Imagini șocante cu fostul rival al lui Dan Petrescu! Neil Lennon, filmat beat în Anglia: „Ce înseamnă asta? Este incredibil, un scandal!”

Cel care a postat clipul pe internet nu precizează locul întâmplării, dar potrivit mai multor surse, evenimentul ar fi avut loc în Anglia.

„Este o invazie completă și totală a vieții private. Telefonul cu cameră este una dintre cele mai proaste invenții din istorie. Oferă oamenilor posibilitatea de a-și lua libertăți absolute și este un scandal.

Mi se pare incredibil ca cineva aflat într-o situație în care cineva are nevoie de ajutor să îl filmeze mai degrabă decât să îl ajute. Ce înseamnă asta?”, a reacționat fostul mare jucători al scoțienilor.

Neil Lennon video slammed as "disgrace" by Ally McCoist after it's deleted from Twitter https://t.co/sxnhgcNAWl pic.twitter.com/87Sp8jOrwL

— Daily Star Sport (@DailyStar_Sport) April 14, 2021

Neil Lennon a fost îndepărtat de la Celtic în februarie 2021, după ce echipa a pierdut cursa cu Rangers, echipa lui Ianis Hagi, care s-a distanțat în campionat.

Rangers a câștigat primul titlu după 10 ani de pauză, iar Celtic a pus capăt unei serii fabuloase, de nouă titluri consecutive.

Neil Lennon a fost adversarul lui Dan Petrescu în 2019, atunci când CFR Cluj a reușit să îi elimine pe scoțieni, din preliminariile Ligii Campionilor. Cele două echipe s-au întâlnit apoi în grupele Europa League, în același sezon.

The post Imagini șocante cu fostul rival al lui Dan Petrescu! Neil Lennon, filmat beat în Anglia: „Ce înseamnă asta? Este incredibil, un scandal!” VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă