Imagini șocante - Copii bătuți de un bărbat, într-un parc din Drobeta Turnu Severin

2 săptămâni in urmă 1

Bărbat agresivBărbat agresiv

Mai mulți copii au fost bătuți de un bărbat, într-un parc din Drobeta Turnu Severin. Bărbatul agresiv a fost filmat. Imaginile vă pot afecta emoțional.

SÂMBĂTĂ, 03 APRILIE 2021, 09:45

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: Dan Istratie

Mai mulți copii au fost loviți și înjurați de un bărbat, într-un parc din Drobeta Turnu Severin. Imaginile revoltătoare au fost surprinse de un martor. După ce au apărut pe internet, oamenii legii s-au autosesizat. Agresorul a fost identificat și s-a ales cu dosar penal. 

Incidentul a fost surprins de un martor. În imagini se vede cum un bărbat extrem de nervos se apropie de câțiva copii, îi înjură, iar pe unul dintre ei îl trage de urechi.

Filmarea a fost postată pe internet, iar polițiștii s-au autosesizat. L-au identificat pe agresor și au deschis un dosar penal.

Un alt incident care a șocat întreaga țară a avut loc în urmă cu câteva luni într-un parc din Hunedoara. Atunci, un bărbat a ridicat efectiv un copil și a dat cu el de pământ. Băiatul a rămas inconștient câteva minute, după care a fost preluat de un echipaj al ambulanţei şi transportat la spital. Și în acest caz, agresorul s-a ales cu dosar penal. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă