Imagini scandaloase în Polonia » Femeie bătută zdravăn de un bărbat, într-o gală MMA: „Nu voi mai permite asta vreodată”

3 săptămâni in urmă 26

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 noiembrie 2021, 11:48 / Actualizat vineri, 05 noiembrie 2021 12:16

Fanii artelor marțiale sunt revoltați din cauza imaginilor devenite virale la o gală din Polonia, unde organizatorii au permis desfășurarea unei lupte între un bărbat și o femeie.

Totul s-a petrecut la finalul săptămânii trecute, în orașul polonez Czestochowa. Promotorul galei a permis lupta dintre o femeie și un bărbat, spre stupefacția celor prezenți în sală. Luptătoarea Ula Siekacz a fost învinsă prin TKO de Piotr Lisowski, un boxer polonez, iar imaginile sunt revoltătoare.

Ula Siekacz a fost pusă la podea, apoi a încasat numeroase lovoturi în plină figură. Arbitrul a fost nevoit să intervină pentru a-l opri pe Lisowski, apoi i-a acordat victoria. 

pic.twitter.com/xninjKN5K5

— Matysek (@Matysek88) October 29, 2021

Nu a fost singura astfel de luptă din respectiva gală. Michal Przybylowicz a intrat în ring cu luptătoarea Wiktoria Domalska, meci încheiat cu victoria lui Przybylowicz.

Ula Siekacz: „Nu voi mai fi lovită de un bărbat vreodată”

La câteva zile distanță, Ula Siekacz a a anunțat că nu va mai lua niciodată parte în astfel de meciuri. „Bună, sunt înapoi vie și mergem înainte. Nu voi mai fi lovită de un bărbat vreodată. Am acceptat lupta în mod conștient, asta este, știam ceea ce fac. Aștept sugestii interesante și voi continua să mă dezvolt. Ce nu ne omoară ne face mai puternici”, a declarat aceasta, în presa din Polonia. 

Sunt surprinsă că arbitrul a oprit lupta, am încasat mai multe lovituri înainte și le-am făcut față, cred că puteam ajunge cu ușurință în a treia rundă. Regret că arbitrul a oprit.

- Ula Siekacz

Pe rețelele de socializare, mulți fani ai MMA au comentat cu dezgust cele întâmplate: „Ce organism va îndrăzni să sancționeze aceste lupte?”, a fost una dintre reacțiile dezaprobatoare.

Vezi și alte știri din lumea sporturilor de contact:

REVOLTĂTOR! Un luptător din UFC, neonazist recunoscut, face declarații halucinante: „Îmi place când ies din casă și mă gândesc că aș putea ucide pe cineva”

VIDEO Nicolae Negumereanu, din nou învingător în UFC! » Victorie-fulger, în doar 78 de secunde!

Playtech: BOMBĂ! Când se termină pandemia de covid-19. Țările care vor ieși primele din criza sanitară


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă