Imagini rare de la nunta lui Mihnea Năstase. Soția Corina a purtat două rochii de mireasă

1 lună in urmă 43

Fiul cel mic al lui Adrian Năstase s-a căsătorit ieri, 4 septembrie cu aleasă inimii lui. Mihnea Năstase și Corina s-au cununat civil, dar și religios. La eveniment, tinerii îndrăgostiți i-au avut alături pe membrii familiilor lor, dar și pe prietenii apropiați. Mireasa a fost însă cea care a atras atenția.

Mihnea Năstase a luat-o de soție de Corina Corolevschi, fiica unui influent om de afaceri de la malul mării. Aceasta este cu patru ani mai mare decât el și este originară din Constanța.

Corina Corolevschi a fost sportivă de performanță. Ea a început la 9 ani sportul de performanță, dar s-a oprit în 2011. A devenit campioană balcanică la ștafeta de 4×100 metri, dublă campioană națională la 60 metri, campioană națională la 200 metri și campioană națională cu ștafeta de 4x3x2x1. Din cauza unei accidentări însă, a fost nevoită să se retragă din această activitate.

Acum, tinerii căsătoriți fac echipă și în viața profesională, amândoi lucrează la Parlamentul European, dar și în cea personală. La nunta lor, care a avut loc pe 4 septembrie, Corina a purtat două ținute. La cununia civilă a îmbrăcat o rochie albă, scurtă, părul l-a avut prins în coc, iar în picioare a purtat sandale deschise la culoare. Și mirele și-a asortat ținuta cu a soției.

nunta-mihnea-nastase-2Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

La cununia religioasă și la petrecere, Corina a purtat o rochie albă, dintr-un material special. Părul l-a avut aranjat pe spate. Și mirele s-a schimbat, el a îmbrăcat un costum negru și cămașă albă.

Imagini rare de la nunta lui Mihnea Năstase. Soția Corina a purtat două rochii de mireasă
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă