Imagini rare cu Roxana Ghiță de la „Survivor Români 2021”. Războinica în vârstă de 22 de ani este extrem de sexy

1 lună in urmă 109

Roxana Ghiță este Războinica de la „Survivor România 2021”, are 22 de ani și este una dintre cele mai apreciate concurente din show. Concurenta de la Survivor România a practicat de-a lungul timpului rugby, înot, tenis, kickboxing, baschet și schi.

Este extrem de sexy, iar dovada stă în cele mai recente apariții din mediul virtual. Mai mult, tatăl acesteia a dat recent detalii din viața Roxanei, lucruri mai puțin știute despre concurenta de la Kanala D.

Imagini rare cu Roxana Ghiță de la „Survivor Români 2021”. Războinica în vârstă de 22 de ani este extrem de sexy

„Roxana este o tânără sportivă altruistă, ambițioasă și de anduranță. De mică a avut această rezistență în sport.

Anul trecut am fost în Austria, la ski, și am reușit să facem 100 km de coborâre într-o zi. Are tot ce-i trebuie pentru a câștiga Survivor”, a declarat tatăl sportivei, potrivit playtech.

3-89Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

 „Roxana e o fată puternică. Și-a descoperit singură această pasiune pentru sport. E determinată. Când își dorește cu adevărat ceva, se concentrează foarte mult pe acel lucru, își dozează efortul și energia pentru a-și atinge obiectivul.

A făcut doi ani Școala de Artă București, Decorațiuni Interioare. Profesoara din liceu mi-a spus că are talent. În clasa a XI-a s-a decis să dea la Arte”, a completat mama acesteia.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă