IMAGINI ÎNFIORĂTOARE! O femeie din Constanța, filmată când își bate și își umilește fetița. „Te omor, că semeni cu tac-tu”

1 săptămână in urmă 35


Două filmulețe care surprind agresiunea femeii asupra fetiței de aproximativ doi ani au fost postate azi pe Facebook de o rudă care face apel la autorități. Între timp, polițiștii au identificat-o pe mamă și au dus-o la audieri, au confirmat oficiali din IPJ Constanța, pentru Libertatea. Cazul a fost confirmat și de DGASPC Constanța, care a luat deja copilul și alți doi frați din familie.


În imaginile postate pe Facebook se vede cum femeia își loveste cu brutalitate fețița de aproximativ doi ani, o înjură și o jignește, în timp ce copilul plânge sfâșietor. „Ia de-aici. Te omor, că semeni cu tac-tu”!”, spune femeia, în timp ce o agresează și îi vorbește vulgar.


Filmarea postată se termină amenințător, cu femeia care întreabă: „Unde e cuțitul?”Contactați de Libertatea, reprezentanții IPJ Constanța au confirmat incidentul și au precizat că a fost demarată o anchetă în acest caz. Femeia a fost rapid identificată, iar polițiștii au dus-o la Secția 2 pentru audieri.


Fetița mai are doi frățiori care erau la bunica paternă, a declarat, pentru Libertatea Atena Fătu, director executiv din cadrul DGASPC Constanța.


„Cazul ne-a fost adus în atenție de către Poliția Constanța. La fața locului s-a deplasat o echipă mobilă din cadrul DGASPC Constanța, care a asistat și la audieri. Dată fiind situația, cei trei copii au fost preluați și plasați în asistență maternală. Legislația nu ne permite internarea într-un centru pentru minori, a spus Atena Fătu.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă