Imagini inedite cu Regina Elisabeta a II-a în tinereţe, difuzate într-un nou documentar despre Casa Regală Britanică

1 lună in urmă 25

Imagini inedite cu Regina Elisabeta a II-a, difuzate în premieră. Pe 21 aprilie, regina Angliei va împlini 95 de ani. Cu această ocazie, postul britanic ITV1 difuzează joi seară un documentar ce prezintă parcursul suveranei care deţine recordul de longevitate pe tronul britanic.

Intitulat „The Queen Unseen”, filmul va fi compus din imagini rare, niciodată difuzate, precum şi filme de amator. „Este regina noastră, aşa cum nu a mai fost văzută înainte”, promite trailerul documentarului.

„Prin videoclipuri rare şi nedifuzate, precum şi prin intermediul filmelor de amator recent descoperite, o vom descoperi pe adevărata Elizabeth Windsor. Descoperiţi regina în intimitate, cea care întotdeauna s-a sacrificat pentru coroană şi datorie”, potrivit mărturiilor din documentar.

Imagini inedite cu Regina şi dictatorul Tito

Filmul arată şi secvenţe de viaţă privată a familiei regale, relativ necunoscută, anunţă News.ro.

Printre imaginile de arhivă, Daily Mail vorbeşte despre un film de vacanţă, realizat cu camera video la Crăciunul din 1953, pe când regina şi soţul ei erau în vacanţă.

Cuplul format din guvernatorul general al Noii Zeelande din epocă, Willoughby Norrie, şi soţia sa, Patricia, i-au primit la domiciliul lor. În aceste imagini, poate fi văzut prinţul Philip care încearcă, fără succes, să se urce pe o saltea gonflabilă în piscină, sub privirile amuzate ale reginei Elizabeth a II-a, pe atunci în vârstă de 27 de ani.

Cotidianul anunţă alte imagini din episoade emblematice cu suverana, în special un videoclip din 1960 în care îl ţine în braţe pe prinţul Andrew, pe atunci în vârstă de 7 ani, sau vizita sa la mareşalul Tito, dictatorul din fruntea Iugoslaviei, la Belgrad în 1972.

Citeşte şi: Locul în care statul acordă bonusuri de până la 1.000 de euro pentru îngrijitoare şi muncitori sezonieri. Toţi românii care sunt la muncă în străinătate trebuie să ştie asta!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă