Imagini incredibile cu polițiști fugăriți de un sătean furios înarmat cu o bâtă. Dosar pentru ultraj și o mașină de poliție avariată VIDEO

1 lună in urmă 36

Mai mulți polițiști au intervenit duminică, 5 septembrie, într-un sat din județul Gorj după ce au fost chemați la un conflict izbucnit într-o familie. Un bărbat nervos și-a lovit cu o bâtă de lemn atât fratele cu care avea un conflict dar și pe polițiștii chemați la fața locului.

„Polițisti amenințați și loviți cu parul

Ziua si ultrajul. S-a întâmplat în această după-amiază, unde colegii noștri din cadrul Postului de Poliție Drăguțești-IPJ Gorj au intervenit la un conflict în familie, care avea loc pe raza comunei Drăguțești, sat Cîrbești din județul Gorj, unde un bărbat cu un obiect contondent din material lemnos în mână i-a amenințat cu moartea atât pe membrii familiei, cât și pe colegii noștri.

În fapt, bărbatul recalcitrant se afla la domiciliul fratelui său, din aceeași localitate, în urma unui conflict pe fondul unei moșteniri, lovindu-i pe ambii soți cu acel obiect, după care s-a deplasat la autospeciala de poliție ajunsă la fața locului și a lovit-o, provocând mai multe avarii.

Acesta s-a ales dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violență în familie și ultraj. Cam acestea sunt riscurile la care sunt supuși polițiștii în activitatea zilnică. Cu siguranță vor exista voci care vor spune că de ce nu au folosit armamentul din dotare. Nimic mai simplu, pentru faptul că legislația incidentă nu îi poate ajută, colegii noștri fiind acuzați de cele mai multe ori că raportul de forțe folosit, nu impunea folosirea acestuia”, a transmis sindicatul polițiștilor Europol.

Citeste si:

Decizie revoltătoare a unui judecător din Prahova. A lăsat să plece acasă un tânăr care și-a bătut prietenul de pahar până l-a omorât

 „Nu am cunoștință, dar dacă USR s-a asociat cu o astfel de moțiune e cu atât mai trist”

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă