Imagini în premieră cu Michael Schumacher! Soția Corinna: "Îmi arată în fiecare zi cât e de puternic!" VIDEO

1 lună in urmă 33

Septuplul campion mondial din Formula 1 este eroul documentarului Schumacher, pe care Netflix îl va lansa pe piață pe 15 septembrie.

Se anunță a fi cu adevărat un documentar de excepție.

Mini-seria este construită în jurul vieții personale și profesionale a lui Schumacher, având presărate mărturii de la cei apropiați, soția Corinna, copiii Gina și Mick, prietenii și rivalii din Formula 1. În plus, sunt imagini care vor apărea în premieră cu Schumi, de caând era copil și până la momentul accidentului de schi suferit pe 29 decembrie 2013.

Serena Williams, veste "bombă" pentru fanii ei!

“Cred că era foarte puternic din punct de vedere mental. Îmi arată în fiecare zi cât e de puternic”, spune soția Corinna în trailerul care s-a lansat astăzi, când se împlinesc 30 de ani de la prima cursă a lui Schumi în Formula 1.

30 years ago today, Michael Schumacher competed in his very first Formula 1 race in Spa, Belgium, launching his legendary motorsport career. SCHUMACHER, from 15 September, only on Netflix! pic.twitter.com/0XsEdlxYSC

— Netflix UK & Ireland (@NetflixUK) August 25, 2021

Citeste si:

Fata lui Michael Schumacher a vrut să dea lovitura în sport! Cu ce premiu s-a ales

Reacția Bucureștiului la declarația provocatoare a președintelui Ungariei. „România nu a dorit să amplifice efectele urmărite de Budapesta” SURSE

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă