Imagini greu de privit in boxul feminin. S-a cantarit in lenjerie intima, dar a iesit din ring desfigurata VIDEO

4 săptămâni in urmă 25

Australianca Ebanie Bridges (34 de ani), considerata una dintre cele mai frumoase practicante ale boxului profesionist, a suferit la ultima lupta o accidentare ingrozitoare la ochi, ea iesind din ring cu fata desfigurata.

Ebanie a trecut de la extaz la agonie la finalul saptamanii trecute. Mai intai, inainte de confruntarea cu Shannon Courtenay, Bridges a facut furori la cantarul oficial, prezentandu-se in lenjerie intima la "batalia" cu kilogramele.

Ei bine, dupa meci, frumusetea australiencei a disparut subit, asta din cauza unor lovituri in serie incasate pe parcursul meciului in dreptul ochiului stang. Culmea, adversara a lovit-o pe Ebanie nu numai cu pumnul, ci si cu capul, dupa cum se poate vedea in imagini.

La final, cele doua luptatoare au pozat impreuna ca dooua bune prietene, amuzandu-se pe seama imaginii horror oferite de Ebanie Bridges.

When it's all said and done... Respect 🤝#CourtenayBridges @scourtenay 👏 @EbanieBridges pic.twitter.com/zNc2XizgzQ

- Matchroom Boxing (@MatchroomBoxing) April 10, 2021

Seems that @SkySportsBoxing thought @EbanieBridges eye injury came from punches. @DAZNBoxing @ChrisLloydTV all caught it, accidental clash of heads but clearly this is what started the injury. pic.twitter.com/TkA32Sz0FN

- I MIGHT be wrong but.. (@deep19695254) April 11, 2021
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă