Imagini filmate la scurt timp după accidentul cu 4 TIR-uri de pe centura orașului Caransebeș. Un șofer a murit

2 săptămâni in urmă 29

Un șofer de TIR a murit și un altul a fost rănit într-un accident în care au fost implicate patru autotrenuri, marți după-amiază, pe centura ocolitoare a municipiului Caransebeș. Traficul rutier în zonă a fost blocat în totalitate până la finalizarea cercetării la fața locului.

Potrivit informațiilor obținute de reporterul Observator Iulia Pop, un TIR de Bulgaria care circula din direcția Lugoj-Orșova a acroșat ușor TIR-ul din fața lui, cu numere de înmatriculare de Arad și a pătruns pe sensul opus unde a fost evitat de un alt TIR, cu numere de Ungaria (care s-a răsturnat în afara părții carosabile), apoi a intrat în coliziune frontală cu un TIR de Bulgaria. Șoferul care circula din direcția Lugoj-Orșova a fost transportat la spital. Celălalt șofer a murit în impact.

Atât șoferul decedat, cât și cel rănit în accident, sunt cetățeni bulgari. Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0.

Unul dintre cele patru TIR-uri, încărcat cu grâu, s-a răsturnat. Încărcătura altui TIR s-a împrăștiat pe șosea.

Conform IPJ Caraș-Severin, traficul rutier în zonă este blocat. Circulația este deviată prin municipiul Caransebeș, din sensurile giratorii Buchin și Jupa și intersecție Iaz.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă