Imagini filmate în centrul orașului Satu Mare, cu un șofer care îl ia la pumni pe conducătorul auto care l-a tamponat

2 săptămâni in urmă 34


În urma coliziunii dintre două mașini, pe fondul neacordării de prioritate, un conducător auto a sărit să îl bată pe șoferul aparent vinovat. Scandalul a fost oprit de intervenția polițiștilor sătmăreni, relatează portalul local PresaSM.


Accidentul s-a produs sâmbătă, 25 septembrie, pe un bulevard central din municipiul Satu Mare. Potrivit imaginilor difuzate PresaSM, șoferul mașinii tamponate nu s-a mulțumit doar să îi atragă atenția pe un ton mai ridicat celuilalt conducător auto și l-a lovit de mai multe ori cu pumnul în față.


Ulterior, când a auzit sirenele mașinilor de poliție, agresorul s-a așezat pe trotuar, sprijinit de un indicator rutier. A fost preluat de către un echipaj SMURD.https://youtu.be/Bk4Qn4Ka5es

La fața locului au ajuns și două autospeciale de stingere cu apă și spumă ale pompierilor, fiindcă ieșea fum se sub capota celor două mașini, în urma impactului.


Polițiștii IPJ Satu Mare au declanșat o achetă și urmează să stabilească cu exactitate ce s-a întâmplat. În funcție de diagnosticul medicilor, se va face încadrarea faptei.


Până la ora redactării acestui articol, șoferul agresat nu a depus nicio plângere.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă