Imagini fabuloase: ultrașii arădeni au „aprins” stadionul la a 76-a aniversare a „Bătrânei Doamne” | VIDEO

2 săptămâni in urmă 12

Galeria utistă a sărbătorit în stilu-i caracteristic împlinirea a 76 de ani a clubului fanion al Aradului. Dacă nu au încă acces în tribunele noii arene „Francisc Neuman” pentru meciurile favoriților, „ultrașii” au driblat regulile din pandemie în cursul acestei seri, după plecare echipei spre București, pentru meciul cu Dinamo, pentru un show pirotehnic intitulat sugestiv: ”Bătrâna Doamnă la a 76-a primăvară!”.

Fanii s-au postat pe cele patru laturi are arenei cu câte o torță în mână și au cântat pentru UTA. Tonul a fost dat chiar din centrul terenului, de la portavoce, efectul cromatic și acustic fiind unul deosebit. Imaginea obținută din dronă este și ea spectaculoasă.

Dinamo – UTA

Cele mai titrate grupări „roș-albe” din fotbalul românesc se află în plină cursă pentru menținerea în Liga 1. Având doar 15 puncte în clasament, pe loc de baraj în acest moment, Dinamo e serios amenințată cu „matineul”, în timp ce UTA e ceva mai liniștită de la înălțimea celor 22 de puncte și un privizoriu loc 2 în play-out.

Pornind de aici, presiunea asupra „câinilor roșii” e mare, o armă cu două tăișuri în astfel de situații. În schimb, „Bătrâna Doamnă” poate fi mai dezinvoltă în exprimare, dar până la lipsa de concentrare în unele momente nu poate fi decât un pas. Toate acestea sunt îngrediente pentru confruntarea de marți seara (ora 21,30), din cadrul play-otului Ligii I la fotbal.

The post Imagini fabuloase: ultrașii arădeni au „aprins” stadionul la a 76-a aniversare a „Bătrânei Doamne” | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă