Imagini fabuloase din Ucraina. Mircea Lucescu a sărbătorit titlul alături de patronul Igor Surkis și de jucătorii lui Dinamo Kiev | GALERIE FOTO

1 săptămână in urmă 33

Dinamo Kiev a reușit să câștige, cu Mircea Lucescu pe banca tehnică, primul titlu în Ucraina după cinci ani. Antrenorul român mai poate reuși o performanță fantastică în acest sezon dacă va cuceri și Cupa.

La finalul meciului câștigat în fața lui Inhuleț, Lucescu s-a bucurat alături de jucătorii săi și patronul Echipei, Igor Surkis, care a stat lângă antrenorul român în momentul în care a fost ridicat trofeul.

A început petrecerea în capitala Ucrainei! Cum au sărbătorit Mircea Lucescu și patronul Igor Surkis alături de jucătorii lui Dinamo Kiev

Mircea Lucescu a fost stropit de unul dintre jucătorii săi cu șampanie și apoi a făcut poze cu fotbaliștii adunați la mijlocul terenului pentru a sărbători. Acesta este al noulea titlu cucerit de Mircea Lucescu în Ucraina.

Mircea Lucescu, prima reacție după al 9-lea titlu în Ucraina: „Sunt în epoca mea de aur!”

Imediat după ce Dinamo Kiev s-a impus la Inhulets și a devenit oficial noua campionă a Ucrainei, Mircea Lucescu a fost întrebat dacă va rămâne pe banca echipei.

„Am 75 de ani, mă simt minunat. Sunt în Epoca mea de aur. Nu mă gândesc să plec de la Dinamo Kiev. Mai am de lucru în fotbal. Acum mă gândesc la Europa”, au fost primele cuvinte ale reputatului antrenor român.

Titlul câștigat de Mircea Lucescu cu Dinamo Kiev este al 35 -lea trofeu din palmaresul reputatului antrenor.

The post Imagini fabuloase din Ucraina. Mircea Lucescu a sărbătorit titlul alături de patronul Igor Surkis și de jucătorii lui Dinamo Kiev | GALERIE FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă