Imagini fabuloase cu Novak Djokovic, pe străzile din Belgrad. Nole a făcut un gest pe cât de apreciat, pe atât de controversat | FOTO

4 luni in urmă 13

Novak Djokovic şi-a plimbat câinele pe străzile din Belgrad, lăsând deoparte statutul de vedetă.

Djokovic, liderul mondial din ATP, a dovedit încă o dată că este unul dintre cei mai modeşti sportivi ai planetei.

Novak Djokovic a ieşit cu câinele la plimbare şi le-a arătat copiilor din Belgrad cum să joace tenis

Novak Djokovic a fost surprins duminică seară într-o postură inedită. Sârbul în vârstă de 33 de ani şi-a plimbat câinele din rasa Poodle pe străzile din Belgrad, iar la un moment dat a făcut un gest uimitor. Nole le-a oferit lecţii de tenis copiilor care l-au abordat, fapt pentru care a fost lăudat şi criticat în acelaşi timp. Dacă cei mai mulţi l-au apreciat pe Djokovic pentru simplitatea de care a dat dovadă, au existat şi voci care l-au criticat pe deţinătorul a 17 titluri de Grand Slam. Asta pentru că tenismenul nu a purtat mască şi a încălcat regulile de distanţare socială.

Novak Djokovic sfidează din nou distanţarea socială

Copiii l-au înconjurat pe Djokovic, fiind fascinaţi că cel mai bun jucător de tenis al planetei le arată cum se loveşte cu racheta de tenis! În Serbia, oamenii sunt obligaţi să păstreze o distanţă de 1,5 metri, iar guvernul a recomandat să se poarte mască inclusiv în aer liber. Novak are o inimă atât de mare! Uitaţi-vă la el! Îi învaţă pe copii, pe stradă, cum se joacă tenis. Arătaţi-mi un lider mondial care mai face asta!”, a spus un fan pe Twiiter, care a apreciat atitudinea umilă a lui Nole. Dar altcineva l-a mustrat pe Djokovic: Face toate astea fără mască. Incredibil!”.

Nu este prima oară când Djokovic este pus la zid pentru că sfidează distanţarea socială! Sârbul a organizat Adria Tour în plină pandemie, în luna iunie, și mai mulți jucători, inclusiv Djokovic, s-au infectat cu coronavirus.

The post Imagini fabuloase cu Novak Djokovic, pe străzile din Belgrad. Nole a făcut un gest pe cât de apreciat, pe atât de controversat | FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă