Imagini emoționante cu Alec Baldwin îmbrățișându-l pe soțul Halynei Hutchins și fiul acesteia

1 lună in urmă 21

La câteva zile după tragedia de pe platourile de filmare din New Mexico, când directoarea de imagine Halyna Hutchins a fost ucisă cu o armă manevrată de Alec Baldwin, actorul a fost surprins în timp ce îl îmbrățișa pe soțul victimei și pe fiul acesteia, în vârstă de nouă ani, potrivit The Sun.

Alec Baldwin a fost fotografiat îmbrățișându-l pe Matthew Hutchins, soțul cinematografului Halyna Hutchins care a murit în platoul filmului „Rust”. Baldwin și Hutchins au fost fotografiați îmbrățișându-se după ce au părăsit un hotel din Santa Fe, unde s-au întâlnit sâmbătă. Baldwin l-a îmbrățișat și pe fiul lor în vârstă de nouă ani, Andros, potrivit The Sun.

”Arăta devastat”, a declarat o sursă pentru People. ”Așa reacționează el în perioadele dificile. Pe termen scurt dispare din atenția publică”.

Hutchins a murit pe 21 octombrie, după ce Baldwin a tras cu o armă în platoul de filmare „Rust”. Actorul a luat legătura cu familia directoarei de imagine, exprimându-și disponibilitatea de a-l ajuta pe soțul Halynei și pe fiul acesteia să treacă peste această pierdere cumplită. Duminică dimineață, Alec Baldwin a fost fotografiat în timp ce îl îmbrățișa pe Matt Hutchins.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Alec Baldwin seen in Santa Fe with Halyna Hutchins’ husband and son following prop gun shooting incidentIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Andros și Matthew au participat, vineri, la o ceremonie organizată la Santra Fe, alături de Alec Baldwin, despre care soțul regretatei directoare de imagine a declarat că a fost ”foarte grijuliu”.

The New York Post relatează că soțul Halynei Hutchins s-a dus inițial la Albuquerque unde trupul neînsuflețit al soției a fost adus, după tragicul incident de joi, când femeia a fost împușcată mortal, după toate aparențele accidental, în timpul unei repetiții.

Alec Baldwin și-a anulat toate proiectele după incidentul în care a fost implicat și care a dus la decesul regizorului de imagine Halyna Hutchins și l-a rănit pe regizorul Joel Souza. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă