Imagini dureroase la WTA Tokyo: "Genunchiul meu!" Cât de tare s-a speriat adversara VIDEO

1 săptămână in urmă 21

Joi, 22 Septembrie 2022, ora 09:02

35 citiri

Jucătoarea japoneză de tenis Naomi Osaka a declarat că s-a "speriat foarte tare" după ce a văzut-o pe adversara sa, australianca Daria Saville, prăbuşindu-se, accidentată la genunchi, la numai şapte minute după startul meciului lor de marţi din primul tur al turneului WTA de la Tokyo, scrie AFP.

Saville, accidentată la genunchiul stâng, a căzut pe teren de durere după o lovitură de forehand, când era condusă cu 1-0 în primul set.

"Genunchiul meu", a strigat jucătoarea aflată pe locul 55 în clasamentul WTA înainte de a cădea, după toate aparenţele cu dureri mari, în timp ce Osaka s-a repezit pe partea de teren a australiencei pentru a vedea cum se simte aceasta.

Saville, care are 28 de ani, a abandonat după ce a primit îngrijiri mai multe minute. Osaka, care a avut mai multe accidentări în acest an, a declarat că se simte "cu adevărat tristă" pentru adversara sa.

"Am crezut că ţipă pur şi simplu fiindcă i-a ieşit forehandul, apoi mi-am dat seama că ţipă fiindcă o doare", a spus fostul lider mondial, care speră să pună capăt formei slabe în această săptămână la Tokyo. "Apoi m-am speriat foarte tare fiindcă am impresia că noi, ca sportivi, avem o toleranţă destul de mare la durere. Părea să fie chiar grav", a continuat ea.

Jucătoarea de 24 de ani, care a coborât pe locul 48 în clasamentul WTA, o va întâlni joi în turul 2 pe brazilianca Beatriz Haddad Maia.

"Deocamdată, încă mă simt puţin ciudat că am câştigat un meci. Am impresia că nu am câştigat un meci", a subliniat Osaka, ce a fost învinsă în primul tur la ultimele trei turnee la care a participat. Japoneza este deţinătoarea titlului la Tokyo, însă, din cauza pandemiei, ultima ediţie a avut loc în 2019.

Citește și:

Naomi Osaka i-a lăsat cu ochii în soare! Decizie de ultimă oră a fostului lider WTA

Jucătoarea japoneză de tenis Naomi Osaka, câştigătoare a patru turnee de Grand Slam, continuă parcursul sinuos din acest an. Ea s-a înscris la turneul de la Tokyo, unde o armată de fani...

Decizia luată de Irina Begu după ce a câștigat turneul WTA de la București

Irina Begu s-a impus în turneul WTA de la București și a reușit să urce pe locul 33 mondial, fiind a doua jucătoare a României, după Simona Halep. În urma succesului de la București,...

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă