Imagini dramatice din UPU Târgu Mureș, făcute publice de Raed Arafat: "Situația reală din interiorul sistemului medical"

4 zile in urmă 22

De Iulia Iancu.
Publicat: 08.04.2021, 13:30.
Actualizat: 08.04.2021, 13:36

Secretarul de stat Raed Arafat a distribuit, joi, un material video în care arată "situația reală din interiorul sistemului medical, la nivelul unităților de primiri urgențe". Imaginile au fost filmate pe 6 aprilie 2021, la secția UPU a spitalului Clinic de Urgență Târgu Mureș.

  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a publicat pe pagina sa de Facebook un material video filmat la UPU Târgu Mureș pentru a atrage atenția asupra situației dramatice din spitale, în urma creșterii numărului de pacienți COVID la ATI.

Raed Arafat a scris că acest scurt film va arăta situația reală din interiorul sistemului medical, la nivelul unităților de primiri urgențe.

De asemenea, secretarul de stat a f[cut un apel către umăritorii săi pentru a distribui acest filmuleț astfel încât să fie văzut de cât mai multe persoane.

"Poate il distribuiti la cat mai multi prieteni ca sa inteleaga care este realitatea, si ca sa faca parte din marea echipa care incearca sa ajunga la normalitate cat mai repede. Cand vorbesc de "marea echipa", aceasta ne include pe toti, cetateni, societate civila si autoritati locale si centrale!"

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă