Imagini din apartamentul groazei de la Onești, locul unde doi muncitori au fost uciși de Gheorghe Moroșan

1 lună in urmă 5

Imaginile din apartamentul groazei de la Onești, unde doi muncitori au fost sechestrați și uciși de Gheorghe Moroșan, arată că victimele au trăit ultimele clipe de viață într-o permanentă teroare și au avut parte de un sfârșit extrem de violent. Atenție, sunt imagini cu un puternic impact emoțional!

Imagini din apartamentul groazei de la Onești

Galerie (3)

Imagini din apartamentul groazei de la Onești

Mai multe imagini din apartamentul groazei de la Onești, astăzi, la Observator 19.

Silviu Iştoan şi Dan Pătatu fuseseră chemaţi să repare reţeaua electrică într-un apartament distrus şi abandonat de un deceniu. Era prima lor lucrare în afara fabricii la care lucrau. Şi ultima.

Legaţi cu mâinile la spate și ameninţaţi în permanenţă cu un cuţit, muncitorii au aşteptat să fie salvaţi, iar când le-a fost clar că ajutorul nu vine, au încercat să se descurce singuri.

Nu au reușit și ambele victime au murit sub o ploaie de lovituri de cuțit. Un muncitor în apartament, celălalt la spital.

Mascaţii au intervenit când cei doi ostatici fuseseră deja înjunghiaţi și l-au împușcat pe agresor, acesta fiind în spital în prezent, unde a fost supus unei operații.

Multe semne de întrebare după dubla crimă de la Oneşti

Şefii Poliţiei Române recunosc că acţiunea nu a fost ce trebuie. Au trimis acolo o echipă care verifică, dacă poliţiştii şi-au făcut bine treaba. Doar că intervenţia a fost departe de manual. Greşelile s-au ţinut lanţ la intervenţie.

Chestor de poliţie Alexandru Scurtu: "Primul pas este izolarea şi controlul zonei în care se află incidentul. Lucruri care au fost făcute de colegii de la ordine publică de la Poliţia Oneşti".

În curs de actualizare.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

apartamentul groazei gheorghe morosan imagini crima onesti
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă