Imagini de coșmar pe autostrada A1, trei morți după ce o Skoda s-a înfipt într-un TIR, la Nădlac. Accidentul, la ieșirea din țară

4 zile in urmă 37

Trei persoane persoane au murit în urma unui accident cumplit, pe autostrada A1, după ce o mașină Skoda Octavia a intrat sub un TIR. Tragedia s-a produs, în această dimineață, la kilometrul 581, în zona localității Nădlac, județul Arad, pe sensul de ieșire din țară.

Atenție, informații și imagini cu puternic impact emoțional!

Accident înfiorător, în această dimineață, la ieșirea de pe Autostrada A1. Din primele informații, un autoturism Skoda Octavia a intrat sub un TIR, la Punctul de trecere a Frontierei Nădlac II, pe sensul de ieșire din țară.

Tragedia s-a produs la kilometrul 581, în zona localității Nădlac, județul Arad.

Trei morți într-un accident pe autostrada A1, la Nădlac 

În urma impactului devastator, trei persoane au murit pe loc, iar o a patra a fost transportată către spital. Circulația rutieră este restricționată pe prima bandă și cea de urgență ale sensului de mers Deva - Nădlac. Mașinile pot trece doar pe banda a doua. Polițiștii fac cercetări la fața locului, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei și a împrejurărilor în care s-a produs nenorocirea.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă