Imagini cu vila de lux din Dubai a Denisei Tănase. Plătește rate până în 2024 pentru două apartamente în Emirate

1 săptămână in urmă 14


Denisa Tănase a ajuns milionară în doar trei ani și acum investește în noi proiecte. Ea a arătat tuturor imagini din vila de lux din Dubai, orașul din Emiratele Arabe Unite în care a decis să achiziționeze mai multe apartamente.


A început o afacere cu 500 de euro, apoi a reușit să își construiască un adevărat imperiu. Denisa Tănase duce o viață de lux și muncește pentru visul ei. Cunoscută ca și Denisa de la Bambi, artista a renunțat la cântat și s-a lansat în lumea afacerilor. După succesul colosal pe care îl are cu parfumurile sale, acum Denisa Tănase investește în imobiliare.


În Dubai, ea achiziționat mai multe apartamente la care plătește rate până în anul 2024. De asemenea, Denisa Tănase a postat pe conturile sale de socializare mai multe imagini dintr-o vilă de lux din Dubai, relatează a1.ro.


„Plătim la trei luni. După ce e gata construcţia, le laşi la închiriat. Suntem proprietari. Am cumpărat două apartamente, într-un bloc. În pandemie a fost o investiţie foarte bună. În fiecare zi primesc oferte de la oameni care vor deja să închirieze. Am luat un apartament şi un studio, care sunt acum în faza de construcţie. Studioul e mai ieftin decât apartamentul meu din Floreasca”, a mai povestit ea despre planurile sale, în platoul Xtra Night Show, de la Antena Stars.


Cele două apartamente pe care le-a cumpărat în Dubai are de gând să le închirieze în regim hotelier. „În Dubai am dat avans pentru 2 apartamente, plătim rate până în 2024. Sunt apartamente pe plajă, pe care le vom închiria în regim hotelier”, spunea Denisa Tănase în primăvara anului 2021, conform click.ro.Câți bani câștigă Denisa Tănase din afacerea cu parfumuri


Denisa Tănase se dedică 100% afacerii sale. Deține una cu parfumuri. Are magazine în multe locații din România, chiar și în malluri, dar și în alte orașe europene precum Valencia, Cannes. În România are peste 30, iar în afara țării deține opt. Toate acestea îi aduc fostei cântărețe profituri substanțiale.


Conform fanatik.ro, firma deținută de Denisa de la Bambi a ajuns la o cifră de afaceri în 2020 de 10.939.810 lei. Profitul a fost pe măsură, adică 3.514.084, aproximativ 700.000 de euro. În doi ani, aceasta ar fi câștigat aproximativ un milion de euro.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă