Imagini cu primul antrenament susținut de Constatin Budescu, după revenirea FCSB. Cum l-a făcut Edi Iordănescu să „transpire” | VIDEO

1 lună in urmă 65

Constantin Budescu a revenit la FCSB și deja a susținut primul antrenament sub comanda lui Edi Iordănescu.

Fotbalistul a ajuns la FCSB din postura de jucător liber de contract, după ce s-a despărțit de gruparea Damac din Arabia Saudită.

Constantin Budescu a semnat cu FCSB un contract valabil pe două sezoane și va încasa un salariu lunar de 25 de mii de euro plus un bonus de instalare de 200 de mii de euro.

Imagini cu primul antrenament susținut de Constatin Budescu, după revenirea FCSB. Cum l-a făcut Edi Iordănescu să „transpire”

Tot marți, Budescu a susținut primul antrenament la FCSB. El a fost filmat în compania lui Claudiu Keșeru, și el revenit recent la formațai roș-albastră.

„Proaspăt revenitul Constantin Budescu s-a pregătit marți sub comanda lui Edward Iordănescu. În videoclipul alăturat puteți urmări câteva imagini de la ședința de pregătire”, au scris reprezentanții lui FCSB în descrierea clipului postat marți seara.

Ilie Dumitrescu spune cum trebuie să arate FCSB după sosirea lui Budescu

Fost antrenor la FCSB, Ilie Dumitrescu îi transmite lui Edi Iordănescu să mizeze pe un sistem 4-2-3-1, după ce roș-albaștrii i-au luat pe Keșeru și Budescu.

„În momentul în care l-ai transferat pe Keșeru, care e atacant de bază, trebuie să schimbi sistemul, pentru că nu poți juca 4-3-3 cu Budescu mai jos, adică el inter, cu Olaru, de exemplu. Există și momentul ăla când echipa trebuie să se apere. El poate acoperi zona, dar cifrele nu-l ajută foarte mult, adică nu recuperează, nu mai dă nici 100% pe faza ofensivă, trebuie să dea. FCSB avea nevoie de lideri, de Budescu, de Keșeru. Un 4-2-3-1, cu Budescu în spatele lui Keșeru. Budescu face diferența în ultimii 20-25 de metri. În orice zonă se află el, joacă pentru atacant, pentru cei care vin din linia a doua, a treia. FCSB a făcut o mișcare excelentă. Nu mai vorbim de faze fixe, 11 metri.

Dacă joacă Budescu, joci cu un închizător. Eu aș da o idee, dacă mă aude cineva. Cristea ar fi o soluție în fața apărării până se mai recuperează Șut și ceilalți. Ar fi o soluție bună, a fost și la Mediaș, unde l-a avut tot pe Edi Iordănescu. Trebuie să joci cu Olaru, cu Budescu mai avansat, să alegi Cordea în partea dreaptă, Keșeru și Tavi Popescu. Când vin Tănase și Florinel Coman, cine e mai în formă, mai bun, va juca. Ceilalți trebuie să ajute echipe de pe bancă. La CFR joacă toată lumea? Nu joacă”, a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

The post Imagini cu primul antrenament susținut de Constatin Budescu, după revenirea FCSB. Cum l-a făcut Edi Iordănescu să „transpire” | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă