Imagini cu Olimpia Melinte în ultimul trimestru de sarcină. Cum arată actrița din „Vlad” acum. „Iubesc fiecare transformare a corpului meu”

1 lună in urmă 3

Olimpia Melinte, actrița din „Vlad” are 33 de ani și va deveni mamă pentru a doua oară în această primăvară.  Vedeta și soțul ei, Constantin Luca, mai au împreună un fiu, Sasha, în vârstă de 6 ani.

Olimpia Melinte a postat pe contul de socializare mai multe imagini în care își expune mândră sarcina avansată. Actrița și-a păstrat silueta și arată mai bine ca niciodată.

„Its a GIIIIIRL!! Mi-a fost frică să o spun cu glas tare atunci când toată lumea mă întreba ce mi-aș dori să fie, ‘băiat sau fată?.

Imagini cu Olimpia Melinte în ultimul trimestru de sarcină. Cum arată actrița din „Vlad” acum. „Iubesc fiecare transformare a corpului meu”

Dar adevărul e că visam la o fetiță! Și acum, știind că inima ei bate odată cu a mea, îmi vine să plâng, să râd, să sar în sus de fericire și tot ce pot să-i promit este că va fi cea mai iubită dintre pământence! ❤️”, a scris actrița în noiembrie 2020, în mediul online.

Olimpia-Melinte-4-1024×1024Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

„Nu știu dacă m-am mai simțit vreodată mai împlinită, mai liniștită, mai… curajoasă. (…) Simt că primăvara asta e pur și simplu altfel. Pentru că anul trecut cam pe vremea asta se instala starea de urgență.

„Am intrat în trimestrul trei, practic sunt cam pe ultima sută de metri și, gândindu-mă că poate asta va fi ultima oară când voi fi însărcinată, parcă mă încercă deja o nostalgie.

Iubesc fiecare transformare a corpului meu, chiar dacă obosesc ușor, mă doare spatele, am cârcei noaptea și când îmi vine să alerg cu Sasha prin parc îmi dau seama că nu prea mai pot”, mai scria în ianuarie.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă