Imagini cu impact emoțional » Cum arată Vâlceanu, după lovitura la cap primită în meciul cu CFR + Cordea și-a pierdut un dinte

4 săptămâni in urmă 10

Articol de GSP - Publicat luni, 19 aprilie 2021, 16:22 / Actualizat luni, 19 aprilie 2021 16:46

Academica Clinceni consideră că arbitrii nu au sancționat duritățile adversarilor din disputele cu Dinamo și CFR Cluj. Imaginile postate de clubul ilfovean pot avea impact emoțional.

Academica își linge rănile după ultimele două meciuri. Andrei Cordea (24 de ani) a rămas fără un dinte, după un duel cu Fabbrini, iar portarul Octavian Vâlceanu a avut nevoie de o custătură serioasă la cap, după lovitura primită din partea lui Rondon. Clubul ilfovean consideră că  ambele momente ar fi trebuit sancționate mai dur de arbitrii celor două înfruntări. Horațiu Feșnic a oficiat în Ștefan cel Mare, iar în Gruia a fost la centru Sebastian Colțescu. 

Clinceni se plânge de duritățile adversarilor

„În urma meciurilor cu Dinamo şi CFR Cluj jucătorii noştri au avut de suferit. Intervenţiile dure ale adversarilor au avut efecte vizibile şi în momentul jocului şi au lăsat urme după confruntări.

În prima imagine se vede o rană la cap cusută. Cel afectat a fost Octavian Vâlceanu, după ce Rondon (CFR Cluj) l-a lovit. În cea de-a doua imagine este Andrei Cordea. Lipsa dintelui a venit după duelul cu Fabbrini din meciul cu Dinamo. Urmările nu au fost îndeajuns de dure pentru ca arbitrii să dicteze şi eliminări”, s-au plâns cei de la Clinceni, într-un mesaj postat pe facebook. 

Clasament play-off Liga 1:

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Gigi Becali, mesaj pentru Toni Petrea » Ce se întâmplă dacă ratează titlul + Formația din play-off de care se teme

FOTO Inspirație incredibilă pentru un parior! Golul marcat de Panțîru în FCSB - Botoșani i-a adus o mică avere

Playtech: INCREDIBIL! Ce face acum femeia care l-a părăsit pe Mihai Neșu! E halucinant ce se întâmplă


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă